Alıcağım sistem iyi midir??

TurKLoJeN

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese merhabalar monitör ile beraber 90k bütçem var ve itopyada bir sistem buldum ve biraz üzerinde değişiklikler yaptım almayı düşünüyorum ama kafamda bazı sorular var

1 - Darboğaz yapar mı?
2 - Uyumsuzluk sorunu varmı?
3 - Bu sistem hiçbir parçasını değiştirmeden tahmini kaç sene götürür?
4 - Burdaki şu parçayı değiştir diyeceğiniz bir şey varmı?

1000097327.jpg

5070'in Ti modelinin daha iyi olduğunu biliyorum. Çok devasa bir fark yoksa oraya yönelebilirsin. Ayrıca monitör konusunda da Philips'ten uzak durmalısın. Samsung, Asus, MSI, Lenovo yada ViewSonic tercih edilmeli diye düşünüyorumm

5070'in Ti modelinin daha iyi olduğunu biliyorum. Çok devasa bir fark yoksa oraya yönelebilirsin. Ayrıca monitör konusunda da Philips'ten uzak durmalısın. Samsung, Asus, MSI, Lenovo yada ViewSonic tercih edilmeli diye düşünüyorumm
Ti modeli için 17k fark istiyor bütçemi aşırı fazla aşıyor monitör konusunda curved bir tek onu gördüm önerebileceğiniz monitör varmı?

Ti modeli için 17k fark istiyor bütçemi aşırı fazla aşıyor monitör konusunda curved bir tek onu gördüm önerebileceğiniz monitör varmı?

FPS oyun için istiyorsanız curved önermem. Monitör bütçesi nedir?

Teşekkür ederim bunun dışında sistem hakkında bir sıkıntı varmı kasa tarafında darboğaz filan gibi

Tek verebileceğim tavsiye AMD'ye geçmeniz. Oyun kısmında daha performanslı olduğunu herkes biliyor zaten. Onun dışında darboğaz olaylarını pek bilmiyorum, bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır.

Tek verebileceğim tavsiye AMD'ye geçmeniz. Oyun kısmında daha performanslı olduğunu herkes biliyor zaten. Onun dışında darboğaz olaylarını pek bilmiyorum, bilgili arkadaşlar yorum yapacaktır.
Bu kasada amd seçtirmiyor birde amd yi sevemedim hiçbir zaman intel daha iyi geliyor bana

darboğaz ve uyumsuzluk olmaz. Ama intel önermem

1.sistem çok pahalı
2.intel önermem parasını hak etmiyor
3.amd öneririm
4.kasa power boster? Sistemi en son emanet edeceğim marka o kadar yatırıp yapmışsın kasa ve psu'yu sağlam bir marka model al
5.bu fiyata 5070 düşük ve cidden bu sistemde 1080p'mi kullanıcaksın tavsiyem en az 2k 5080 li bir sistem bak 7800x3D veya 9600-9700x işlemcili

Geri