Neler Yeni

Alıcım kendi kendine kapanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Melihcem Demir
Benim TL-WN725N usb wifi adaptorum kendi kendini kapatıyor . Ve bunu islem sirasinda yapiyor.
Cikart tak yaptigimda ise bu ağa bağlanılamıyor hatası veriyor veya ağ görmüyor .
Sürücüsü kurulu
Win 10 64bit

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Melihcem Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada benzer bi alıcıyı daha kötü bir bilgisayara bağlayınca daha yuksek performans alıyorum .
Fakat o bilgisayar win 8.1

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Benim TL-WN725N usb wifi adaptorum kendi kendini kapatıyor . Ve bunu islem sirasinda yapiyor.
Cikart tak yaptigimda ise bu ağa bağlanılamıyor hatası veriyor veya ağ görmüyor .
Sürücüsü kurulu
Win 10 64bit
öyle durumlarda çalıştır > msconfig > hizmetler bölümünden herşeyi etkinleştir pc yi yeniden başlat. Bendede arasıra oluyor formatta atsam çözülmüyor birde driverlerini güncelle

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı2.PNG
Ekran Alıntısı3.PNG
Ekran Alıntısı4.PNG

Bunları kontrol etmeden önce Arama kısmına; Ağ sıfırlama yazdıktan sonra, bilgisayarı yeniden başlatın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Melihcem Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle durumlarda çalıştır > msconfig > hizmetler bölümünden herşeyi etkinleştir PC yi yeniden başlat. Bendede arasıra oluyor formatta atsam çözülmüyor birde driverlerini güncelle

driverlar güncel fakat msconfig ile olan işlemi birazdan deneyip ileteceğim, sağolun .

Kimera

80+ Bronze
Küçük alıcıların genel problemidir. Kendi kendilerine ısındıklarında kapanırlar. Serin tutmaya çalışın. Veya benim gibi büyük alıcılardan kullanın. Antenlerin performansı nasıl bilmiyorum.

Top Bottom