Hocam ben geçen yıl almıştım full hd ips 240hzlik olanı ve bana da aynı senin dediğin gibi geldi ve iade ettim. 240 hz fazla bana göre 144-165 fazla fazla yetiyor.Bende aynı monitorun 240hz olanı var aw2521hfla modeli görüntü kalitesi bana kötü geliyor ekranda pikselleşme var gibi ekran bozuk olma ihtimali varmıdır bu işlerden anlayan biri varmı aramızda nasıl test edebilirim
Şuan full hd mi kullanıyorsun şuan kullandığının görüntüsü daha mı iyi dellden ?Hocam ben geçen yıl almıştım full hd ips 240hzlik olanı ve bana da aynı senin dediğin gibi geldi ve iade ettim. 240 hz fazla bana göre 144-165 fazla fazla yetiyor.
Dediğim gibi geçen yıl alıp iade etmiştim. Şu an lenovo legion 25i-30 kullanıyorum. Alienware 2 hafta kullanıp iade etmiştim. Hem Standı çok büyüktü hem de monitorun kendisi, masada çok garip duruyordu ve yer bırakmıyordu. Monitorden coilwhine ses geliyordu aşırı derecede. İçime sinmedi 2 hafta geçti hala alışamadım iade ettim. 2 hafta geçmesine rağmen itopya sıkıntı çıkarmadan iadeyi kabul etti. Çok temiz kullanmıştım ve aldığım gibi paketleyip koydum. 2-3 gündür lenovoyu kullaniyorum ve memnunum. Renk profillerini ayarlaman gerekiyor biraz gibi ve çok yakından bakarsan pixeller hafif rahatsız edici olabiliyor ama daha önce hiç büyük monitör kullanmadim hep laptop ekranı vs 24 inch ppi düşünce o full hd olan her monitörde ayni, alieanware daha çok pixel pixeldi bunda yine temiz. Daha 2-3 gün olmasına rağmen fazla yer kaplamiyor şık minik bi tasarımı var gözüm alıştı masama uydu memnunum. Ben alienwareden daha çok begendim, icime sindi, güzel.Şuan full hd mi kullanıyorsun şuan kullandığının görüntüsü daha mı iyi dellden ?