Neler Yeni

🔥İndirim Alienware 24.5'' AW2524HF 500Hz IPS Monitör 19999 TL

chade

80+ Bronze
Biz 144Hz e daha yeni geçtik 500 neymiş yaw. Esporcu falan değilsen almaya değmez. Gider 2k-4k monitör alırım görüntü kalitesi çok daha yüksek olur en azından

ldrowsyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Süha
Bende aynı monitorun 240hz olanı var aw2521hfla modeli görüntü kalitesi bana kötü geliyor ekranda pikselleşme var gibi ekran bozuk olma ihtimali varmıdır bu işlerden anlayan biri varmı aramızda nasıl test edebilirim
Hocam ben geçen yıl almıştım full hd ips 240hzlik olanı ve bana da aynı senin dediğin gibi geldi ve iade ettim. 240 hz fazla bana göre 144-165 fazla fazla yetiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
selahattin ince
Hocam ben geçen yıl almıştım full hd ips 240hzlik olanı ve bana da aynı senin dediğin gibi geldi ve iade ettim. 240 hz fazla bana göre 144-165 fazla fazla yetiyor.
Şuan full hd mi kullanıyorsun şuan kullandığının görüntüsü daha mı iyi dellden ?

Garipbirfizikci

80+ Bronze
500 hzyi algılayabilmeniz için iyi bir mutant olmanız lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Frekans = 1/ zaman, yani demek oluyor ki 1/500 saniyede tepki vermeniz lazım bu da 2 ms demek, çok çalışarak aşırı yoğunlaşarak beyin göz kordinasyonu 5-10 ms arasında, genç bireyin kalıtsal bir yetenek oluşturması uzun nesil gerektirir, buna klavye işlemci görüntü işleme gibi gecikmeler eklenince çok da bir etkisi olmuyor

kaynak: The Timing of Vision – How Neural Processing Links to Different Temporal Dynamics (10.3389)

Son düzenleme:

ldrowsyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Süha
Şuan full hd mi kullanıyorsun şuan kullandığının görüntüsü daha mı iyi dellden ?
Dediğim gibi geçen yıl alıp iade etmiştim. Şu an lenovo legion 25i-30 kullanıyorum. Alienware 2 hafta kullanıp iade etmiştim. Hem Standı çok büyüktü hem de monitorun kendisi, masada çok garip duruyordu ve yer bırakmıyordu. Monitorden coilwhine ses geliyordu aşırı derecede. İçime sinmedi 2 hafta geçti hala alışamadım iade ettim. 2 hafta geçmesine rağmen itopya sıkıntı çıkarmadan iadeyi kabul etti. Çok temiz kullanmıştım ve aldığım gibi paketleyip koydum. 2-3 gündür lenovoyu kullaniyorum ve memnunum. Renk profillerini ayarlaman gerekiyor biraz gibi ve çok yakından bakarsan pixeller hafif rahatsız edici olabiliyor ama daha önce hiç büyük monitör kullanmadim hep laptop ekranı vs 24 inch ppi düşünce o full hd olan her monitörde ayni, alieanware daha çok pixel pixeldi bunda yine temiz. Daha 2-3 gün olmasına rağmen fazla yer kaplamiyor şık minik bi tasarımı var gözüm alıştı masama uydu memnunum. Ben alienwareden daha çok begendim, icime sindi, güzel.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
541
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Yüksek Hz alacaksanız BenQ dan şaşmayın.

Top Bottom