Neler Yeni

Alienware AW2521 monitör nasıl sizce?

NightWish2434

80+ Silver

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Furkan
İletebilir misiniz size zahmet hocam Dell 0 ölü piksel garantisi var diye biliyorum da
normalde bildiğim kadarıyla güzel monitör fast ıps bide bende almayı düşündüm ama sırf ayakları yer kapladığı için tercih edemiyorum. asusun 280 hz monitörü var şuan 6200 tl mi ne onu tercih edicem tabi güzel bi indirime girerse.

yazarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muammer Memiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
normalde bildiğim kadarıyla güzel monitör fast ıps bide bende almayı düşündüm ama sırf ayakları yer kapladığı için tercih edemiyorum. asusun 280 hz monitörü var şuan 6200 TL mi ne onu tercih edicem tabi güzel bi indirime girerse.
280Hz diyor ama 280hz alınabiliyor mu o da var

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Furkan
280Hz diyor ama 280hz alınabiliyor mu o da var
normalde 240 hız aşırtma ile 280 alınıyor diye biliyorum bide asus yani asus durduk yere böyle bir şey diyeceğini sanmam 165 hz monitörlerde bile alınabiliyorsan ondada alınıyordur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tasarım olarak gerçekten beğendim bu allienwareyi hatta dün veya önceki gün 5200 e mi ne düşmüştü ama sırf fazla yer kaplıyor diye almamıştım. yoksa arka ışıklandırması filan gayet güzel tasarım olarak

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Merhabalar,

Bu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl? Daha ucuza bu seviyede veya bu fiyatta buna benzer monitör öneriniz varmı?
Kanka 1 sene önceki fiyatı 5000 tl idi ve 1 senedir kullanıyorum.blackfriday i bekliyordum 2.sini almak için ve aldım 5000 tl ye. Seni monitör olarak hiç üzmeyecek bir monitör. Asusu da kullandım bunu da kullandım ve bu monitöre alışınca diğer 240 hzler çöp gibi geliyo bana.

Merhabalar,

Bu monitörü almayı düşünüyorum sizce nasıl? Daha ucuza bu seviyede veya bu fiyatta buna benzer monitör öneriniz varmı?
Ha sadece hikayeli oyunlar oynayıp film izlerim ya da grafik tasarımcısıyım falan dersen hz i takmayıp 2k hatta 4k monitör alman gerekiyor.

yazarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muammer Memiş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka 1 sene önceki fiyatı 5000 TL idi ve 1 senedir kullanıyorum.blackfriday i bekliyordum 2.sini almak için ve aldım 5000 TL ye. Seni monitör olarak hiç üzmeyecek bir monitör. Asusu da kullandım bunu da kullandım ve bu monitöre alışınca diğer 240 hzler çöp gibi geliyo bana.

Ha sadece hikayeli oyunlar oynayıp film izlerim ya da grafik tasarımcısıyım falan dersen hz i takmayıp 2k hatta 4k monitör alman gerekiyor.
O zaman bunu alayım ben ama fiyati indirime girer mi sizce?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,107
İsim
kilan embappe

yazarbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muammer Memiş
Alınır güzel fiyat ama 27" istenirse...

27 masama cok büyük geliyor aldım iade ettim. O yüzden 24 bakiyorum mecbur

ldrowsyl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Süha
Kanka 1 sene önceki fiyatı 5000 TL idi ve 1 senedir kullanıyorum.blackfriday i bekliyordum 2.sini almak için ve aldım 5000 TL ye. Seni monitör olarak hiç üzmeyecek bir monitör. Asusu da kullandım bunu da kullandım ve bu monitöre alışınca diğer 240 hzler çöp gibi geliyo bana.

hocam bende de ayni monitor var monitorun standdaki ışıklari(ozellikle spectrum modunda daha fazla artiyor, hatta monitor kapali iken bile cok cok minik bir ses duyabiliyorsunuz ama o kadari fark edebilir misiniz bilmem. Spectrum modunda ses var mi bakarsaniz en cok orada belli oluyor daha rahat olur anlamasi) açınca monitorun ustteki delik kismindan ince tiz bir ses geliyor sessiz bir ortamda dinleyebilirmisiniz sizde de var mi yoksa benim cihazda mi bir sorun var(babama dinlettim ses duymadigini soyledi ses aşırı tiz oldugundan yaşa bagli duyamayabilirsiniz belki ama bariz duyuyorum ben )

Top Bottom