Neler Yeni

Alienware AW2521HFLA 240Hz vs ASUS VG259QM 280Hz

HaSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alim Efe Güler
Arkadaşlar asus'un bu monitörümü
Alienware'ın bu monitörümü
İkisininde fiyatı aynı neredeyse, bu monitörleri kullanmış, iyi bilgisi olan arkadaşlar hangisini önerdiğini detaylı bir şekilde yazarsa çok sevinirim.
İyi forumlar

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
İki model hakkında teknik olarak bilgim yok yüzeysel olarak dediğin gibi özellikleri birbirine neredeyse eşit ve ben bu durumda kesinlikle Alienware alırdım hem çok hoşuma giden bir marka hem de ASUS monitörleri hoşuma gitmiyor.

HaSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alim Efe Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki model hakkında teknik olarak bilgim yok yüzeysel olarak dediğin gibi özellikleri birbirine neredeyse eşit ve ben bu durumda kesinlikle Alienware alırdım hem çok hoşuma giden bir marka hem de ASUS monitörleri hoşuma gitmiyor.
Asus monitörlerinin hoşuna gitmemesi görünüş olarak mı işlev olarak mı

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Asus monitörlerinin hoşuna gitmemesi görünüş olarak mı işlev olarak mı
Her ikisi de.

Daha önce ASUS TUF 27'' VG27VQ kullanmıştım ghosting problemi vardı. Görsel olarak zaten Alienware çok daha güzel duruyor.

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe
asusta ghosting sıkıntıları oluyor. fps oyunlarında sıkıntılı bi durum . ufo testlerine bakabilirsiniz iki modelinde. ek olarak benq zowie xl2546 benim gözümde en tepe modeldir. önereyim diye bi fiyatına baktım da baya uçmuş. soruna gelirsem dostum kesinlikle asus almazdım.

Top Bottom