Bil bakalım başka kimde eksik.özellikler falan mukkemmel bilin bakalım ne eksik
Az curved 1700r sırıtmıyor.Ama curved’mış ya bilemedim ki yoksa dell güzel marka şuanda da dell kullanıyorum zaten
yalnız olmadığıma sevindimBil bakalım başka kimde eksik.
Asus ta var 240 hz 180 p 480 hz oluyor.4K ve oled olan modellerde maks 240hz mi mevcut?
Eyw hepimiz fakiriz kardeş sayılırız halen borcu bitmedi monitörünyalnız olmadığıma sevindim
Fark eder de bütçeye bakar varsa bütçen yenir güzel ürün.Samsung Neo G8 kullanıyorum, yükseltmeye değer mi? Fikri olan var mı?
Ocağıma incir ağacı diktin ;51.500 ilk çıktığında taksitle aldım şu fiyat efsane kazık yemiş gibi hissetim ama neyse almak isteyen olursa değerlendirsin.
bir içim su gibi monitor diyorum benim görüşüm bu.
premium garanti felan da mevcut.
senin mi benimmi öderken zorlanıyorumOcağıma incir ağacı diktin ;
İlk aldigimda çekmiştim.Ocağıma incir ağacı diktin ;
Ahahaha bro benim tel Poco F4 ben telefona para vermeyi sevmiyorumBen 51.500 almıştım senin mi benimmi öderken zorlanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk aldigimda çekmiştim.
va-ips göre en büyük fark ettim kısım gözümde yanma yapmıyor hiç kısmadan kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Knk baktın zor oluyor iPhone sat
çaçak redmi benimkide aynı kafaAhahaha bro benim tel Poco F4 ben telefona para vermeyi sevmiyorum
gen nesil farkı var.
evet bir ara millet 70 den aldıAynı panelin Asus olanı var bende PG32UCDM. Mükemmel ürün. Fiyat benimkine göre bedava... 56 mı ne vermiştim.