Yardım ALİENWARE KLAVYE SORUNU

GameloG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Alienware mekanik klavyem var uzun zamandır kullanıyorum bugün klavyeme çok az soda döküldü ve hemen temizledim rgb kapalıyken klavye sorunsuz çalışıyor rgb açtığım anda sapıtıyor tuşları almamaya başlıyor sebebi ne olabilir çözüm nedir

Alienware mekanik klavyem var uzun zamandır kullanıyorum bugün klavyeme çok az soda döküldü ve hemen temizledim rgb kapalıyken klavye sorunsuz çalışıyor rgb açtığım anda sapıtıyor tuşları almamaya başlıyor sebebi ne olabilir çözüm nedir
@Abdullah Hacıgül

Çok garip bir durum sebebi ne olabilir

Rgb kapalıyken sorunsuz çalışması garip geldi.Belki bir şey tetikliyor olabilir emin değilim ürünün içinde ki suyu tamamen tahliye edebildiniz mi? Pirince falan yatırmanızı tavsiye ederim.

Rgb kapalıyken sorunsuz çalışması garip geldi.Belki bir şey tetikliyor olabilir emin değilim ürünün içinde ki suyu tamamen tahliye edebildiniz mi? Pirince falan yatırmanızı tavsiye ederim.
Ürünün içine pek su gelmedi zaten hemen müdahale edip kuruttum

Soda kola,gazoz gibi şeyler kuruyunca yapış yapış olduğu için sorun yaratabiliyor.Çoğu kişi bu sorunu yaşadı farklı klavye markalarında.Çözümü iyi bir iç dış temizlik,yada klavyeyi çöpe atmak.Eğer klavyeyi temizliyecekseniz kolonya ve etil alkol öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,789
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri