indirimli fiyatı mı baz alıyor yoksa indirimsiz mi?Temu 1070 TL Max vergisiz ürün fiyatı engeli koymuş muhtemelen bütün ürünlerde bu baz alınıyor.
Temu da indirim yapıyor, sanırım gümrük memuruna kalıyor gerisi. Temuya kalırsa 4 binlik ürünü 200 e veriyorindirimli fiyatı mı baz alıyor yoksa indirimsiz mi?
4000lik urun dedigin turk esnafinin dolandiriciligiyla 4000 urunun uretim maliyetinin cinde ne kadar dusuk oldugu hakkinda bilginiz yokTemu da indirim yapıyor, sanırım gümrük memuruna kalıyor gerisi. Temuya kalırsa 4 binlik ürünü 200 e veriyor
Konu o değil. Temunun 4 binden 200 TL ye düşürdüğü üründen bahsediyoruz.4000lik urun dedigin turk esnafinin dolandiriciligiyla 4000 urunun uretim maliyetinin cinde ne kadar dusuk oldugu hakkinda bilginiz yok
Aliexpressde de ayni dayi 4 bin yazdigi icin gercrkten 4k falan sznmiyosunuzdur insallah urunun fiyatiniKonu o değil. Temunun 4 binden 200 TL ye düşürdüğü üründen bahsediyoruz.
Kalmaz.Aliexpresden bir gamepad beğendim fiyatı indirimsiz 1174 tl indirimle 634 e düşüyor herşeyi dahil 1349 tl gümrükte kalır mı? Daha önce hiç aliexpresden alışveriş yapmadım.