pentiti
80+ Silver
Ben mesela bir hesaba daha kupon alacağım aynı kredi kartını eklesem sıkıntı çıkar mı? Güvenlik sorunu falan? @Mert Özkaya
Sipariş vermedim.peki farklı hesap , aynı cihaz üzerinden mi girdiniz kart bilgileri ,tel falan aynı mıydı?
ve şuan siparişleriniz onaylı mı gözüküyor bir sorun varmı
Bende çıkmadı.Ben mesela bir hesaba daha kupon alacağım aynı kredi kartını eklesem sıkıntı çıkar mı? Güvenlik sorunu falan? @Mert Özkaya
Anladım teşekkürler ben denemeye devam edeyim çözebilirsem dönüş yaparım.Sipariş vermedim.
Aynı cihazdan girince hata olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende çıkmadı.
Hocam ben bi şey sormak istiyorum. Aliexpressin yeni kullanıcılara yaptığı bir kampanya var ve seçili ürünlerden birini 0.01 dolar karşılığında bize gönderiyor. Ama ödeme sırasında 0.33 dolar vergi istiyor benden aliexpress. Konuyla ilgili olarak resmi gazetede çıkan kararın linkini koymuşlar. Ben aliexpressten sürekli alışveriş yapıyorum ama vergiyi hep ptt görevlisine verdim. Acaba şimdi benim bütün vergilerimi satıcı mı ödeyecek yoksa tekrar ben pttye vergi verecek miyim. Bilginiz varsa cevap verirseniz sevinirimMerhaba.
Aliexpress ödül kardeşliği adında bir etkinlik başlatmış.
Mobil uygulamadan sağ altta hesap kısmına tıklıyorsunuz.
Aşağı inince ödül kardeşliği diye bir bölüm var.
Oraya girin.
Daha sonra ordan adımları takip edin.
Günde 3 kişiye yardım edebiliyorsunuz.
Yardım ettiğiniz her hesapta 10 dolar kupon bulunuyor üstellik 10 dolar ve üzeri geçerli.
Linki paylaşın paylaştığınız telefondan giriş yapın.(Aileden biri ile paylaşın ve onların telefonundan girin)
Daha sonra 10 dolarlık kupona tıklayın.
Daha sonra ise Talep edin.
Kartınızı girmenizi isteyecek.
Kartınızdan 1 dolar bakiye çekiyor 3 iş günü içerisinde geri iade ediyor.(Bana 2 saat içinde yattı)
10 dolar değerinde kuponunuz artık elinizde.
Şimdiden hayırlı olsun.
PTT ye vergi ödeyeceksin.Hocam ben bi şey sormak istiyorum. Aliexpressin yeni kullanıcılara yaptığı bir kampanya var ve seçili ürünlerden birini 0.01 dolar karşılığında bize gönderiyor. Ama ödeme sırasında 0.33 dolar vergi istiyor benden aliexpress. Konuyla ilgili olarak resmi gazetede çıkan kararın linkini koymuşlar. Ben aliexpressten sürekli alışveriş yapıyorum ama vergiyi hep ptt görevlisine verdim. Acaba şimdi benim bütün vergilerimi satıcı mı ödeyecek yoksa tekrar ben pttye vergi verecek miyim. Bilginiz varsa cevap verirseniz sevinirim
Peki aliexpressin talep ettiği vergi ne oluyor bilginiz var mı acaba? Ekler bölümüne ne istediklerini koydum, bakarsanız sevinirimPTT ye vergi ödeyeceksin.
16 lira vergi gelir.Peki aliexpressin talep ettiği vergi ne oluyor bilginiz var mı acaba? Ekler bölümüne ne istediklerini koydum, bakarsanız sevinirim
Hocam dediğinizi anladım ama aliexpress kendisi benden 0.33 dolar vergi talep ediyor.16 lira vergi gelir.
Vergi aliexpress ile iligli bir şey değildir.Hocam dediğinizi anladım ama aliexpress kendisi benden 0.33 dolar vergi talep ediyor.
ben alıyorum aynı sorunukart eklerken ae003 hata kodu alan var mı
O zaman aliexpress benden kargo parası yerine illegal olarak vergi aldı, çünkü ben aliexpressten defalarca sipariş yaptım, hepsinde vergiyi ptt görevlisine verdim. Şimdi 0.33 dolar aliexpresse vergi adı altında bir ücret ödedim. Aliexpressin destek bölümüne bu konuyu soruyum biVergi aliexpress ile iligli bir şey değildir.
Türkiyeye giriş yaparken gümrük memurları fiyat biçerler.
Yurt dışından gelen her ürün için vergi kesilir.
Kesilmeme gibi bir durum olamaz.
2 lira ödedin çok para değil.O zaman aliexpress benden kargo parası yerine illegal olarak vergi aldı, çünkü ben aliexpressten defalarca sipariş yaptım, hepsinde vergiyi ptt görevlisine verdim. Şimdi 0.33 dolar aliexpresse vergi adı altında bir ücret ödedim. Aliexpressin destek bölümüne bu konuyu soruyum bi