- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,327
Eksa e900PROhangi kulaklığı almayı düşünüyorsunuz ben de alıcaktım da vazgeçtim pad alıcam
Eksa e900PROhangi kulaklığı almayı düşünüyorsunuz ben de alıcaktım da vazgeçtim pad alıcam
Pc üzerinden yaptım sipariş alındı ardından güvenlik nedeniyle kapatılmıştır yazdı ve kartımdan para çekti iade bekliyorum şuan.Zaman içinde yatacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mobil üzerinden yapıyorsanız PC üzerinden yapmayı deneyin
Tıklayan alıyor.
Link sahibi olanda az az birikiyor.
150lirayı yapmaya çalışıyorlar.
İadesi olur.Pc üzerinden yaptım sipariş alındı ardından güvenlik nedeniyle kapatılmıştır yazdı ve kartımdan para çekti iade bekliyorum şuan.
Ödmeyi USD ile yapıyorsan TRY ile yap.Ödmeyi USD ile yapıyorsan TRY ile yap.
TRY ile yapıyorsan USD ile yap çözülecektir.
Talep ede tıklayın.
Başka hesapla deneyin.
Alacaktım fakat gidip gördüm elime göre çok küçük geldi.29.24US $ 35% OFF|Razer Viper Mini oyun fare, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ g ULTRA hafif tasarım, CHROMA™RGB UNDERGLOW, 8500 DPI optik sensör|Fareler| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Kulakık alacağım.
Bazı kişilerde de aynı hata oluyor hesabın askıya alınması yüzünden büyük ihtimal.Ödmeyi USD ile yapıyorsan TRY ile yap.
ÇÖZÜM değil maalesef pc üzerinden de denedim aynı hatayı veriyor kanser oldum millet çatır çatır alıyor(sözde) bende sipariş onaylanmıyor ya.
1 dolar olması lazım.Tosla kartımda 3 buçuk TL var, yetmiyor mu?
Hocam benim ilk siparişte iptal olmuş ikinciyi almaya çalışıyoz bizde kontrol edin tekrar sipariş verdim onayladı onu iptal etmişti.Ödmeyi USD ile yapıyorsan TRY ile yap.
ÇÖZÜM değil maalesef pc üzerinden de denedim aynı hatayı veriyor kanser oldum millet çatır çatır alıyor(sözde) bende sipariş onaylanmıyor ya.
yine birilerinin benim linkime tıklaması mı gerekiyor?Ben ödül kardeşliğinde 75 veya 150 TL yi seçmeden bana direk 150 TL lik geldi şuan 134 TL de onu nasıl yükseltebilirim @Mert Özkaya
2 gündür uğraşıyorrum valla onaylatamadım siparişleri başka ürün denedim kuponsuz onu geçti o zaman kuponları kapattılar ya da bana ip ban mı geldi anlamadım gittiBazı kişilerde de aynı hata oluyor hesabın askıya alınması yüzünden büyük ihtimal.
Sonra deneyin.
1 dolar olması lazım.
Bilemiyorum.2 gündür uğraşıyorrum valla onaylatamadım siparişleri başka ürün denedim kuponsuz onu geçti o zaman kuponları kapattılar ya da bana ip ban mı geldi anlamadım gitti
peki farklı hesap , aynı cihaz üzerinden mi girdiniz kart bilgileri ,tel falan aynı mıydı?Bilemiyorum.
Eskiden bende de olmuştu.
Hesap değiştirince düzelmişti.
Farklı hesaptan kupon alın öyle deneyin isterseniz