SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Devam ediyor mu hala ?
Muhtemelen evet.Devam ediyor mu hala ?
Tek tıklamayla TRY 150.45 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
Ödül Kardeşliği
a.aliexpress.com
Sizinkilere tıkladım siz de buna tıklar mısınız Bilin bakalım! Buraya tıklayarak AliExpress'te 24 Dolar para iadesi alabilirsiniz!Tek tıklamayla TRY 149.59 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
Ödül Kardeşliği
a.aliexpress.com
Hem size bonus veriyor hem de bana
Yanlış link atmışsınız. Linke basınca ana sayfa açılıyor.Muhtemelen evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizinkilere tıkladım siz de buna tıklar mısınız Bilin bakalım! Buraya tıklayarak AliExpress'te 24 Dolar para iadesi alabilirsiniz!
Şimdi alın!
AliExpress - Popüler Elektronik, Moda, Ev ve Bahçe, Oyuncak ve Spor, Otomobiller ve Daha Fazlası için Online Alışveriş.
En son elektronik, moda, telefon aksesuarları, bilgisayar elektroniği, oyuncak, ev ve bahçe, ev aletleri, araçlar, ev geliştirme ve daha fazlası için online alışveriş.a.aliexpress.com
Evet,devam ediyor.Devam ediyor mu hala ?
Bilin bakalım! Buraya tıklayarak AliExpress'te 24 Dolar para iadesi alabilirsiniz!Yanlış link atmışsınız. Linke basınca ana sayfa açılıyor.
Bu nasıl oluyor?Bilin bakalım! Buraya tıklayarak AliExpress'te 24 Dolar para iadesi alabilirsiniz!
Şimdi alın!
https://a.aliexpress.com/_mPhbdHn bu galiba
Benim anladığım kadarıyla hiç sipariş vermemiş biri linke tıklayıp bir şey alınca bana para iadesi geliyor ayrıntıları bilmiyorum ama.Bu nasıl oluyor?
Olayı anlamadım
Tıkladım ama ilk kuponu direkt vermesi lazım 2.ye mi almaya çalışıyorsunuz?şuna tıklar mısınız arkadaşlar 70 TL alamadık bir türlü, nasıl millet çatır çatır alıyor anlamadımÖdül Kardeşliği
a.aliexpress.com
Benimde halen gelmedi canlı destekle görüşmeyi unuttum hatırlattığınız iyi oldu bir konuşayım aklımda tek bir neden var papara IBAN yoluyla para yollamaya izin vermiyor sadece yollayan kişinin adı ile kart üzerindeki isim aynı olursa yollana biliyor diye biliyorum (babam bana para yollayamamıştı bu nedenden dolayı)Konu açıldığı gün kuponu aldım, benim de hâlâ iade edilmedi.
Papara ile alan arkadaşlarımın para iadesi hemen yapıldı, bununla alakası yok.Benimde halen gelmedi canlı destekle görüşmeyi unuttum hatırlattığınız iyi oldu bir konuşayım aklımda tek bir neden var papara IBAN yoluyla para yollamaya izin vermiyor sadece yollayan kişinin adı ile kart üzerindeki isim aynı olursa yollana biliyor diye biliyorum (babam bana para yollayamamıştı bu nedenden dolayı)