- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,626
Aliexpress,yazıyorHocam aliexpress te mi yoksa tr demi bu ?
Aliexpress,yazıyorHocam aliexpress te mi yoksa tr demi bu ?
Bir ürünün gelmesi ne kadar sürüyor ve ben bu kuponu alsam bile aklıma alacak bir şey gelmiyorAliexpress,yazıyor
mouse,klavye,kulaklık,rgb led,mouse pad,soğutucu,termal macun,saat,ssd vb ürünleri alabilirsinBir ürünün gelmesi ne kadar sürüyor ve ben bu kuponu alsam bile aklıma alacak bir şey gelmiyor
mouse'um 22'sinde kargoya verildi şu an yaşadığım ilde dağıtıma çıkmasını bekliyorum.Bir ürünün gelmesi ne kadar sürüyor ve ben bu kuponu alsam bile aklıma alacak bir şey gelmiyor
Neredeyse 15 gün oldu, bana da gelmedi. Daha da geleceği yok.Benim 1dolar iade gelmedi ya
Sanırım artık gelmeyecek maalesefNeredeyse 15 gün oldu, bana da gelmedi. Daha da geleceği yok.
Ben pek 1 doların derdinde değilim ama aliexpress kuponları vermiyor 2 tane hesaptan yaptım 2 dolar çekti 2 kuponuda vermiyor 2 dolar boşa gittiAga 10 dolar kuponu alabildiyseniz, bence 1 dolara üzülmeyin ya gene worth.
Evet aliexpress kuponları bana da vermiyor. Destekle görüşüyorum, ekran görüntüsü istiyorlar. Yolluyorum. Her seferinde "bilgisayardan giriyorsanız telefondan girin. Uygulamayı silip tekrar yükleyin." falan diyorlar. Yapıyorum söylüyorum hala hata alıyorum diye. Yine aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Yardımcı olmuyorlar. Dedim "10 dolar kuponu hesabıma gönderemez misiniz? Problem yaşadığımı görüyorsunuz." hala yardımcı olmuyorlar. Kaldık dımdızlak bir de mail falan atıyorlar üzgünüz diye. Zaten destek sistemleri çok tuhaf. Zırt pırt robota geri atıp duruyor. Yine canlı desteğe bağlandığımda tekrardan en baştan anlatıyorum.Ben pek 1 doların derdinde değilim ama aliexpress kuponları vermiyor 2 tane hesaptan yaptım 2 dolar çekti 2 kuponuda vermiyor 2 dolar boşa gitti
Aynen canlı destekleri pek yardımcı olmuyor saçma sapan şeyler diyorlarEvet aliexpress kuponları bana da vermiyor. Destekle görüşüyorum, ekran görüntüsü istiyorlar. Yolluyorum. Her seferinde "bilgisayardan giriyorsanız telefondan girin. Uygulamayı silip tekrar yükleyin." falan diyorlar. Yapıyorum söylüyorum hala hata alıyorum diye. Yine aynı şeyleri tekrarlıyorlar. Yardımcı olmuyorlar. Dedim "10 dolar kuponu hesabıma gönderemez misiniz? Problem yaşadığımı görüyorsunuz." hala yardımcı olmuyorlar. Kaldık dımdızlak bir de mail falan atıyorlar üzgünüz diye.