- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kapıda ödeyeceksin.Adam şimdi kapıya gelip 50TL mi isteyecek benden?
Hiç bilmiyorum kusura bakma.
Evet kapıda ödeyeceksin.Adam şimdi kapıya gelip 50TL mi isteyecek benden?
Hiç bilmiyorum kusura bakma.
Adama faturaya 1 dolar yazarmısınız diye rica etsem yeterli olur mu?Siri cevaplıyor;
Yeni kanunlarla en az 10 TL ödüyorsunuz zaten. Kalanı paket üzerindeki fiyat etiketine göre belirleniyor. Satıcıdan ürün etiketindeki fiyatı düşük yazmasını isterseniz vergi düşebilir...
iPhone 12 Pro cihazından Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Bu siteyi gördüm ancak çok karmaşık geliyor. Yani ÖTV vergisi tam olarak hangi eşyalara veriliyor emin olamıyorum.Burdan hesaplayabilirsin.Gümrük Vergisi Hesaplama 2021 - HESAPLAMA.NET
Güncel verilerle gümrük vergisi hesaplama aracı için buraya tıklayın.gumruk-vergisi.hesaplama.net
Beni hiç yanıltmadı max 2 lira oynadı.
Olur ben 1200liraya 30 lira ödemiştim o taktikle.Adama faturaya 1 dolar yazarmısınız diye rica etsem yeterli olur mu?
Siri cevaplıyor;Adama faturaya 1 dolar yazarmısınız diye rica etsem yeterli olur mu?
Hiç bir şey işaretleme.Bu siteyi gördüm ancak çok karmaşık geliyor. Yani ÖTV vergisi tam olarak hangi eşyalara veriliyor emin olamıyorum.
AB ülkesi olup olmaması ve kitap olup olmamasında eminim. Genelde Çin'den geliyor, Çin AB ülkesi değil. Kitap da almıyorum zaten.
Ama dediğim gibi hangi eşyalara ÖTV uygulanıyor, bir klavyeye uygulanıyor mu, ya da bir tabloya?
Böyle bir şey varsa adamlara söyliyeyim bende.Olur ben 1200liraya 30 lira ödemiştim o taktikle.
Kuponu nasıl alışverişte kullanıcam mouse alcam kuponu aldım direk otomatik kartımdan çekiyor alırsam?Merhaba.
Aliexpress ödül kardeşliği diye bir etkinlik başlatmış.
Mobil uygulamadan sağ altta hesap kısmına tıklıyorsunuz.
Aşağı inince ödül kardeşliği diye bir bölüm var.
Oraya girin.
Daha sonra ordan adımları takip edin.
Günde 3 kişiye yardım edebiliyorsunuz.
Yardım ettiğiniz her hesapta 77 lira kupon bulunuyor üstellik 77tl ve üzeri.
Linki paylaşın paylaştığınız telefondan giriş yapın.
Daha sonra 77liralık kupona tıklayın.
Daha sonra ise Talep edin.
Kartınızı girmenizi isteyecek.
Kartınızdan 1 dolar bakiye çekiyor 3 iş günü içerisinde geri iade ediyor.
77lira kuponunuz artık elinizde.
Şimdiden hayırlı olsun.
Satıcıya mesaj at.Böyle bir şey varsa adamlara söyliyeyim bende.
50 TL vergi nedir be.
Ne yazıyım?Satıcıya mesaj at.
ÖTV korkuttu açıkçası, en üstte "Türkiye'de ÖTV uygulanarak satılan ürünler, yurt dışından posta veya kargo yoluyla getirildiğinde de %20 oranında ÖTV alınmaktadır." yazıyor. %20 oldukça yüksek bir oran. Ancak öyle diyorsan çok iyi, 100 TL'lik bir ürüne toplamda 28 TL vergi geliyor.Hiç bir şey işaretleme.
Direk bakiyeyi gir.
Doğru sonucu veriyor zaten.