Pcoll
80+ Bronze
Dahası
Ödül Kardeşliği
a.aliexpress.com
Hocam benim günlük yardım etme limitim daha yenilenmedi, yenilenince linkine tıklayacağım. Acaba senin limitin varsa benim linkime tıklar mısın?Son 3.98 TL kaldı destek lütfen
Tek tıklamayla TRY 156.02 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddies
Ödülünüz aktif hale getirilmeyi bekliyor.
Ödül Kardeşliği
a.aliexpress.com
Satın alma işlemini dün kendi hesabımdan bilgisayardan yaptım. Annemin telefonundan açtığım hesapta telefondan almayı denedim hata verdi. Bir de bilgisayardan deniyim bakalım ne olacak. Bu arada dediğim doğru değil mi? Kendi hesabımdan linki attım annemin telefonuna onun telefonundan linke tıkladım, hem ona hem bana 77 tl kod verdi ikisinide kullaniliyorum değil mi?Bilgisayardan olmuyor
Hayırlı olsun bu arada.
Günlük yardım limitim doldu, yenilenince yardım edeceğim, senin limitin varsa benim linkime tıklar mısınArkadaşlar bende kampanyaya katıldım yardim edermisiniz karşılıklıÖdül Kardeşliği
a.aliexpress.com
Sen yapacagin zaman beraber yapariz simdi olmazGünlük yardım limitim doldu, yenilenince yardım edeceğim, senin limitin varsa benim linkime tıklar mısın
Kullanırsın sıkıntı olmaz, benim de 5 lira eksiğim kaldı linkime tıklayarak yardım eder misinSatın alma işlemini dün kendi hesabımdan bilgisayardan yaptım. Annemin telefonundan açtığım hesapta telefondan almayı denedim hata verdi. Bir de bilgisayardan deniyim bakalım ne olacak. Bu arada dediğim doğru değil mi? Kendi hesabımdan linki attım annemin telefonuna onun telefonundan linke tıkladım, hem ona hem bana 77 TL kod verdi ikisinide kullaniliyorum değil mi?
Tek tıklamayla TRY 156.02 alın ! #AliExpressbonus #BonusBuddiesSen yapacagin zaman beraber yapariz simdi olmaz