Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress 20w Gan Sarj Adaptoru Ve Kablo 133 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 63,92TL 88%OFF | Essager 20W GaN USB tip C şarj PD hızlı şarj telefon QC 3.0 hızlı şarj iPhone 14 13 12 11 Pro Max Mini iPad şarj
https://a.aliexpress.com/_oE9Q3ta
Yaninda gonderilen kablo 100w destekli oneplus telefonumda test ettim hizli sarj destekledi kendi adaptoru ile kullanip oneplus icin kablo arayanlar bu sekilde alip hem adaptor hem kablo sahibi olabilir adaptor kucuk cin adaptorlerine guven olmaz kablo icin alinabilir adaptorde kullanilabilir birseyler sarj etmek icin is gorur Oneplus sarj desteklendiginde oppo ve realme de sarj yapabiliyor diye biliyorum diger telefonlari zaten destekliyor kablo

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Bu tip şarj aletlerindeki diyot-kondansatör ve r parçaları çok kalitesiz olduğu için sürekli değişen volt - amper - watt akışı ve döngü(hz) stabilitesi kötü olduğundan cihazınızın bataryasına ve şarj devresine zarar verir ve zamanla telefonun parçalarının ömrünü kısaltır. Tavsiye etmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tip şarj aletlerindeki diyot-kondansatör ve r parçaları çok kalitesiz olduğu için sürekli değişen volt - amper - watt akışı ve döngü(hz) stabilitesi kötü olduğundan cihazınızın bataryasına ve şarj devresine zarar verir ve zamanla telefonun parçalarının ömrünü kısaltır. Tavsiye etmiyorum.
zaten bende kablosu icin oneriyorum urunu bu digerleri gibi degil icersinde chip var digerlerinden biraz daha kaliteli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ab0e1f50a7ec24fc7a4930b3bf71df219u.jpg

A258d64dd35d54313a07c4191ee4932cau.jpg

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kürşat
138mV %3 dalgalanma ediyor, piyasadaki ürünlerin %1-%2 arası olduğunu ve içerisinde GAN anahtarlama elemanı olduğunu düşünürsek bu fiyata gayet makul görünüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Ekici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
138mV %3 dalgalanma ediyor, piyasadaki ürünlerin %1-%2 arası olduğunu ve içerisinde GAN anahtarlama elemanı olduğunu düşünürsek bu fiyata gayet makul görünüyor.
yaninda bir cok telefonun sarj protokolunu destekleyen kablo ile geliyor yaninda gelen kablo icin bile alinir adaptoru kullanmasaniz bile turkiyede bu tur kablolar daha pahali

1706020679348.png

warp ozellikli sarj kablolari bu fiyatta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,772
Üyeler
165,587
Son üye
sağtık1