Aliexpress 25tl Ne Alınabilir?

10tl falan sanirim kontrol bedeli + vergi odersin alacagin seyden daha fazla olacak bunlar :)
telefon icin otg veya flash bellek falan olabilir mesela

Farklı bir hesap açıp tekrar denemeni öneririm, belki 53 TL'lik kupon gelebilir. :)
Ancak yeni bir hesap açtıktan sonra da daha iyi bir kupon alamadıysan bu fiyata önerebileceğim pek bir şey yok açıkçası.
Zaten bu fiyata Aliexpressten bir ürün almak pek mantıklı değil, işin içerisine vergi girince 25 TL'lik kupon pek de işe yaramaz.

10tl falan sanirim kontrol bedeli + vergi odersin alacagin seyden daha fazla olacak bunlar :)
Onu biliyorum
Yaklaşık 16tl gibi bir vergi öderim sorun değil ama alacağım ürün maks 25tl olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı bir hesap açıp tekrar denemeni öneririm, belki 53 TL'lik kupon gelebilir. :)
Ancak yeni bir hesap açtıktan sonra da daha iyi bir kupon alamadıysan bu fiyata önerebileceğim pek bir şey yok açıkçası.
Zaten bu fiyata Aliexpressten bir ürün almak pek mantıklı değil, vergi bu kadar tutacak zaten.
Yeni hesap açınca güvenlik sorunu vermesin?

Onu biliyorum
Yaklaşık 16tl gibi bir vergi öderim sorun değil ama alacağım ürün maks 25tl olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni hesap açınca güvenlik sorunu vermesin?
Bir sürü hesap açtım bir sorun oluşmadı. :)

Onun yerine yeni bir hesap açıp ödül kardeşliğinden 10 dolar almak daha mantıklı olur. 25 liralık bir şey vergiyle daha pahalıya gelecektir.

Geri