Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 AliExpress - 3.5 inç IPS TYPE-C İkincil Ekran Monitör 680 TL

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Bay Koçak
Yani uygulamasını beğenmeyen 3.5 inch veya daha büyük bir lcd panel alıp arduino vb microcontrollerla kendisi kontrol edebilir yada daragos north mu ne bir markanın boydan boya lcd ekranılı bir kasa modeli vardı o da bayağı hoş .

Hatta küp içinde prizmatik yansıtıcı ile böyle arkası transparan projeler yapanlar var tr de malzemeleri bulması çok zor ve pahalı ama bulursanız ben yaparım bayağı hoş duruyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,431
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Başlığa vergi dahil fiyatı yazın, insanları yanıltmayın.

KingDeViL

80+ Bronze
Aida64 ile çalışandan var bende 8.8'' onlar daha iyi hem de tema daha fazla. Yalnız aida64 olanlarda 2. ekran olarak algıladığı için mouse o ekrana kaçıyor. Kaçmaması için program yükledim. İşe yaradı fakat oynadığım online oyunda oda işe yaramıyor.

Bir de 3.5'' kibrit kutusu kadar bir şey. Bu ekranlar güzel oluyor fakat ben küçük tavsiye etmem. 3.5'' olanda gif de oynatamıyorsunuz.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
Aida64 ile çalışandan var bende 8.8'' onlar daha iyi hem de tema daha fazla. Yalnız aida64 olanlarda 2. ekran olarak algıladığı için mouse o ekrana kaçıyor. Kaçmaması için program yükledim. İşe yaradı fakat oynadığım online oyunda oda işe yaramıyor.

Bir de 3.5'' kibrit kutusu kadar bir şey. Bu ekranlar güzel oluyor fakat ben küçük tavsiye etmem. 3.5'' olanda gif de oynatamıyorsunuz.
8.8" olanı ne zaman nerden ve ne kadara aldın?

KingDeViL

80+ Bronze
8.8" olanı ne zaman nerden ve ne kadara aldın?
30 Mayısta 2,553 TL'ye almışım. Ekran kapalıyken panelinde hafif çizgiler gözüküyordu. O yüzden 1.400 geri ödeme aldım. 1153Tlye gelmiş bana. Ekranı dokunmatik.

1726316922130.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Ömer
üstüne 3k koyar 2. monitör alırım 24 inç

Maltafana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Murat Kaçar
Bende var bundan kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Bahamalardan bir harcama da olmadı 7 aydır. Çok gerekli mi bence değil. Hevesle göze hoş geliyor diye alıyoruz ama bir halta yaradığı da olmuyor.

KingDeViL

80+ Bronze
üstüne 3k koyar 2. monitör alırım 24 inç
O monitörü kasanın içine sokabilir misin ? :D Bu ürünler görsel şov amaçlı. Faydası da var ayrıca. Mesela benim kasada 15 tane fan var. Hangisi hangisi hızda dönüyor takip edebiliyorum. Sıvı soğutma radyatörü 6 fanlı, bunların üsttekiler görünmüyor mesela. Bunlar dönüyor mu dönmüyor mu ekrandan kolayca takip edebiliyorum. İşlemci hareketlerini takip edebiliyorum.

Bazen de görsel amaçlı wallpapaer engine ile ekrana çok güzel animasyonlar koyabiliyorum. Güzel görsellik katıyor.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Ömer
O monitörü kasanın içine sokabilir misin ? :D Bu ürünler görsel şov amaçlı. Faydası da var ayrıca. Mesela benim kasada 15 tane fan var. Hangisi hangisi hızda dönüyor takip edebiliyorum. Sıvı soğutma radyatörü 6 fanlı, bunların üsttekiler görünmüyor mesela. Bunlar dönüyor mu dönmüyor mu ekrandan kolayca takip edebiliyorum. İşlemci hareketlerini takip edebiliyorum.

Bazen de görsel amaçlı wallpapaer engine ile ekrana çok güzel animasyonlar koyabiliyorum. Güzel görsellik katıyor.
hocam zaten ironi yapmışım orada

Top Bottom