🔥İndirim 🔥 AliExpress - 3.5 inç IPS TYPE-C İkincil Ekran Monitör 680 TL

Yani uygulamasını beğenmeyen 3.5 inch veya daha büyük bir lcd panel alıp arduino vb microcontrollerla kendisi kontrol edebilir yada daragos north mu ne bir markanın boydan boya lcd ekranılı bir kasa modeli vardı o da bayağı hoş .

Hatta küp içinde prizmatik yansıtıcı ile böyle arkası transparan projeler yapanlar var tr de malzemeleri bulması çok zor ve pahalı ama bulursanız ben yaparım bayağı hoş duruyor

Başlığa vergi dahil fiyatı yazın, insanları yanıltmayın.

Aida64 ile çalışandan var bende 8.8'' onlar daha iyi hem de tema daha fazla. Yalnız aida64 olanlarda 2. ekran olarak algıladığı için mouse o ekrana kaçıyor. Kaçmaması için program yükledim. İşe yaradı fakat oynadığım online oyunda oda işe yaramıyor.

Bir de 3.5'' kibrit kutusu kadar bir şey. Bu ekranlar güzel oluyor fakat ben küçük tavsiye etmem. 3.5'' olanda gif de oynatamıyorsunuz.

Aida64 ile çalışandan var bende 8.8'' onlar daha iyi hem de tema daha fazla. Yalnız aida64 olanlarda 2. ekran olarak algıladığı için mouse o ekrana kaçıyor. Kaçmaması için program yükledim. İşe yaradı fakat oynadığım online oyunda oda işe yaramıyor.

Bir de 3.5'' kibrit kutusu kadar bir şey. Bu ekranlar güzel oluyor fakat ben küçük tavsiye etmem. 3.5'' olanda gif de oynatamıyorsunuz.
8.8" olanı ne zaman nerden ve ne kadara aldın?

8.8" olanı ne zaman nerden ve ne kadara aldın?
30 Mayısta 2,553 TL'ye almışım. Ekran kapalıyken panelinde hafif çizgiler gözüküyordu. O yüzden 1.400 geri ödeme aldım. 1153Tlye gelmiş bana. Ekranı dokunmatik.

1726316922130.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
üstüne 3k koyar 2. monitör alırım 24 inç

Bende var bundan kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Bahamalardan bir harcama da olmadı 7 aydır. Çok gerekli mi bence değil. Hevesle göze hoş geliyor diye alıyoruz ama bir halta yaradığı da olmuyor.

Ürün iyi de kendi yazılımını yüklemek zorunda olmak bende huzursuzluk yaratıyor. Yarın bir gün Bahamalar'dan otel ödemesi bildirimi gelmesin... :kekw:
bende var kullanıyom umarım gelmez

üstüne 3k koyar 2. monitör alırım 24 inç
O monitörü kasanın içine sokabilir misin ? :D Bu ürünler görsel şov amaçlı. Faydası da var ayrıca. Mesela benim kasada 15 tane fan var. Hangisi hangisi hızda dönüyor takip edebiliyorum. Sıvı soğutma radyatörü 6 fanlı, bunların üsttekiler görünmüyor mesela. Bunlar dönüyor mu dönmüyor mu ekrandan kolayca takip edebiliyorum. İşlemci hareketlerini takip edebiliyorum.

Bazen de görsel amaçlı wallpapaer engine ile ekrana çok güzel animasyonlar koyabiliyorum. Güzel görsellik katıyor.

O monitörü kasanın içine sokabilir misin ? :D Bu ürünler görsel şov amaçlı. Faydası da var ayrıca. Mesela benim kasada 15 tane fan var. Hangisi hangisi hızda dönüyor takip edebiliyorum. Sıvı soğutma radyatörü 6 fanlı, bunların üsttekiler görünmüyor mesela. Bunlar dönüyor mu dönmüyor mu ekrandan kolayca takip edebiliyorum. İşlemci hareketlerini takip edebiliyorum.

Bazen de görsel amaçlı wallpapaer engine ile ekrana çok güzel animasyonlar koyabiliyorum. Güzel görsellik katıyor.
hocam zaten ironi yapmışım orada

Beyler konuyu hortlatıyorum ama kusura bakmayın bu ürünü kullanan var mı aramızda

Ekler

• 1751360462499.webp
    1751360462499.webp
    49.2 KB · Hit: 29
Geri