tunq
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 416
hocam benim bu ücret iadesi gözükmüyor ne yapmalıyımbenim daha ptt ile gelen kargom olmadı
hocam benim bu ücret iadesi gözükmüyor ne yapmalıyımbenim daha ptt ile gelen kargom olmadı
talep açman lazım 1 hafta bekle yine gözükmesse talep aç talep açmak içinde aliexpress canlı destek tarzı şeyler yaz seni eva diye bi bot var translate ile ürün para ,adesi tarzı şeyler yaz orda sana ürünü seçtircek ordan seççen 3 5 defa yap sıkıntı olmaz ben çok yaptımhocam benim bu ücret iadesi gözükmüyor ne yapmalıyım
tamamdır deniyorum şimditalep açman lazım 1 hafta bekle yine gözükmesse talep aç talep açmak içinde aliexpress canlı destek tarzı şeyler yaz seni eva diye bi bot var translate ile ürün para ,adesi tarzı şeyler yaz orda sana ürünü seçtircek ordan seççen 3 5 defa yap sıkıntı olmaz ben çok yaptım
hemen yapmana gerek yok zaten düşmesi 15 günü buluyor istersen bekle 1 hafta öyle yaptamamdır deniyorum şimdi
Ben almadım da BT diyor app yükledin mi?beyler ürün geldide nasıl çalıştırcaz açılmıyor benimki
yükledim işe yaramadıBen almadım da BT diyor app yükledin mi?