Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Aliexpress 3 Metre RGB Şerit led 66 TL

hkntpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan Topal
3 metre için bu fiyat çok uygun ihtiyacı olan kaçırmasın.
Yeni Hesap İle Alın.
Link
Ben almıştım bunu yakın zamanda. Gayet güzel bir ürün. TV arkasına yapıştırdım (3M kendinden yapışkanlı) led usb'yi TV usb girişine takıyorsunuz, üzerinde minicik bir QR kod var onu okutup telefon uygulamasını indirip istediğiniz renk ve modu ayarlayabiliyor, aç kapa yapabiliyorsunuz. Basit bir ürün ama yarattığı ambians bambaşka oldu.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ben almıştım bunu yakın zamanda. Gayet güzel bir ürün. TV arkasına yapıştırdım (3M kendinden yapışkanlı) led usb'yi TV usb girişine takıyorsunuz, üzerinde minicik bir QR kod var onu okutup telefon uygulamasını indirip istediğiniz renk ve modu ayarlayabiliyor, aç kapa yapabiliyorsunuz. Basit bir ürün ama yarattığı ambians bambaşka oldu.
Bunda adaptor varmı direk tvsizde kulanılıyor mu?

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna

yaman..k

80+ Silver

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
al 65 lira baya uygun zaten.
yurtdışından bişey almadım daha önce tc istiyor gümrük için 18 yaşından küçüğüm veliminkinimi gireyim?
sevkiyatta velime yapılcak zaten

yaman..k

80+ Silver
yurtdışından bişey almadım daha önce tc istiyor gümrük için 18 yaşından küçüğüm veliminkinimi gireyim?
ben 18 yaş altı girdiğimde sorun olmadı + olarak gümrüğün yaş sınırı yok diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ahmet yılmaz
knk sıkıntı olmuyor ben çok aldım tel no harici salla bişey olmaz tecribeyle sabit 18 den küçükkenden çok aldım

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ahmet yılmaz
sevkiyat dükkana yapılcak yani bana degil velime ondan sormuştum sağolun
knk bunlar aras kargoya geliyo zaten tr de aralar seni kapıda söylersin bırakır kargocu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende çektim bi tane bakalım güzel duruyosa 2 tane daha alır uzatma oluyosa usatırım deneyen var mı alanlardan uzatmayı

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
knk bunlar aras kargoya geliyo zaten tr de aralar seni kapıda söylersin bırakır kargocu
yav aga kaç metre olacağını seçmeyi unuttum 1m de aynı fiyatmış ne zamana iadesi yapılır iptal ettim siparişi

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Dandik beyler ben zamanımda 62 tl ye aldım 3. Gün bozuldu. Şimdi temassızlık yapıyo arada açılıyo. Renkleri ayarlanmıyo artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ahmet yılmaz
yav aga kaç metre olacağını seçmeyi unuttum 1m de aynı fiyatmış ne zamana iadesi yapılır iptal ettim siparişi
kanka sen söyleyince bende kontrol ettim 3 almışım
iadesi biraz sürer kartında para varsa bidaha 3 geç banka provizyon falan derken 2 haftaya anca
bi keresinde ürün gelmeden 2 kere ücret kesti toplam 150 tl o ara çok paraya ihtiyacım var 2 hafta her gün talep açtım artık yatsın diye

yaman..k

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende çektim bi tane bakalım güzel duruyosa 2 tane daha alır uzatma oluyosa usatırım deneyen var mı alanlardan uzatmayı
gümrüğü geçen kargolar çoğunlukla ptt ye veriliyo.

Top Bottom