Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Aliexpress 3 Metre RGB Şerit led 66 TL

yaman..k

80+ Silver

yaman..k

80+ Silver
Aylık 5 adet sınır var aynı TC ile istediğin kadar işlem aç gümrükte kalır , sorun nasıl olmaz ?
Arkadaşın Sorduğu Soru Yeni Hesap İndirimi İçin Heralde, Gümrük Sınırı Olduğunu Biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarın USB çıkışına taksam besleyebilir mi?
Bunun Hakkında Bilgim Yok Malesef

Flufy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Deler
Kendi TC'm ile bu ay 1 kere siparis verdim tekrar yeni hesap acip ayni TC ile siparis versem sorun olmaz degil mi ?

Cyllee

80+
Konuyu yukarı çıkarıyorum istemsizce ancak bu ledi almıştım, şuan bluethoot da da gözüküyor ancak kaydedildi diyor bağlanmıyor :/
Yardımcı olabilecek var mıdır?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Emre
Konuyu yukarı çıkarıyorum istemsizce ancak bu ledi almıştım, şuan bluethoot da da gözüküyor ancak kaydedildi diyor bağlanmıyor :/
Yardımcı olabilecek var mıdır?
bi uygulama var onu indirmeni tavsite ederim. Uygulamanın ismi: HappyLighting

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
4W / M yazıyor Metresi 4W çekiyorsa 5M lik şerit 20W güç tüketimi olur. Normal bi powerbank yada PC' nin usb 3.0 girişi besleyebilir mi bilgisi olan var mı bunun için illa güçlü bir adaptör mü almak lazım ekstra olarak ?

Cyllee

80+
Dostlar bağlanmasına gerek yokmuş, kaydedip uygulamaya girdiğim zaman erişimi sağladım.
4W / M yazıyor Metresi 4W çekiyorsa 5M lik şerit 20W güç tüketimi olur. Normal bi powerbank yada PC' nin usb 3.0 girişi besleyebilir mi bilgisi olan var mı bunun için illa güçlü bir adaptör mü almak lazım ekstra olarak ?
Ben klavyenin usb girişi vardı ek ona taktım bir sorun yaşamıyorum.
Ek olarak şimdi anker 20k mah powerimde de denedim yine aynı şekilde çalışıyor...

Top Bottom