Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Aliexpress 3 Metre RGB Şerit led 66 TL

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Sinan
4W / M yazıyor Metresi 4W çekiyorsa 5M lik şerit 20W güç tüketimi olur. Normal bi powerbank yada PC' nin usb 3.0 girişi besleyebilir mi bilgisi olan var mı bunun için illa güçlü bir adaptör mü almak lazım ekstra olarak ?
Ben balkona döşedim preo marka 20000lik powerbank le çalıştırıyorum çok seyrek olsada ışık 1 sn lik gidip geliyor bide çalışırken powerbank ten tiz bi ses geliyor muhtemelen powerbankte coilwine dedikleri sorun var.
Yaz boyu çalıştırdım şimdilik kapalı öyle duruyor bakalım bidaki yaza çalışıcakmı. Çalışmassa da 1 tane daha almıştım yedek onu döşerim. :D

Ben balkona döşedim preo marka 20000lik powerbank le çalıştırıyorum çok seyrek olsada ışık 1 sn lik gidip geliyor bide çalışırken powerbank ten tiz bi ses geliyor muhtemelen powerbankte coilwine dedikleri sorun var.
Yaz boyu çalıştırdım şimdilik kapalı öyle duruyor bakalım bidaki yaza çalışıcakmı. Çalışmassa da 1 tane daha almıştım yedek onu döşerim. :D
coilwine powerbankde oluyor mu zorlanıyor gibi geldi powerbank 20W çıkışı veremiyor olabilir o 1 sn lik gidip gelmeler o yüzdendir büyük ihtimal benide o düşündürüyor. Elimde 10.000 lik baseus marka powerbank var karşılar mı kararsız kaldım. En kötü boşta olan bir şarj aletinin başlığına takılır diye düşünüyorum.

Dostlar bağlanmasına gerek yokmuş, kaydedip uygulamaya girdiğim zaman erişimi sağladım.

Ben klavyenin usb girişi vardı ek ona taktım bir sorun yaşamıyorum.
Ek olarak şimdi anker 20k mah powerimde de denedim yine aynı şekilde çalışıyor...
5M mi sizin uzun kullanımda gidip gelme yada ısınma yapıyor mu denediniz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürünü sipariş veriyorum başlıktaki ürün ile özellikleri aynı mıdır ?

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Sinan

Isınma yapıyor evin içine döşüceksen az bi ihtimal de olsa sıkıntı olabilir.
Boseus marka powerbank le denedim onda hiç ses yok hatta bende garip bi marka powerbank te var o da herşeyde ses yapıyor muhtemelen dandik markaların kötü yanları.

Cyllee

80+

6 saattir falan takılı hiç kesilme yaşamadım klavyeye bağlı iken, poweri tak çıkar yaptım denemek amaçlı

6 saattir falan takılı hiç kesilme yaşamadım klavyeye bağlı iken, poweri tak çıkar yaptım denemek amaçlı
3 metre

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Bilmiyorum bende güzelse bende vericem bi ara @yaman..k

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Emir
ürünün yorumlarına bakarsanız düzgün yorum yok yani görselli veya ciddi olarak yorum yok herkes sadece yıldızlayıp geçmiş biraz tuhaf geldi bu tarz olduğu zaman bot basılmıs diye bir şey demişlerdi bu forumda öyle hatırlıyorum

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
ürünün yorumlarına bakarsanız düzgün yorum yok yani görselli veya ciddi olarak yorum yok herkes sadece yıldızlayıp geçmiş biraz tuhaf geldi bu tarz olduğu zaman bot basılmıs diye bir şey demişlerdi bu forumda öyle hatırlıyorum
Hiç dikkat etmemiştim @MargaritaLauxAntille

yaman..k

80+ Silver
Ben 5 metre Olanı Almanızoı Pek Önermem çünkü satan mağazayı pek bilmiyorum + mağazanın açılalı yaklaşık 3 ay olmuş.Ama karar sizin kararınız.

Top Bottom