Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Aliexpress 3 Metre RGB Şerit led 66 TL

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
kanka sen söyleyince bende kontrol ettim 3 almışım
iadesi biraz sürer kartında para varsa bidaha 3 geç banka provizyon falan derken 2 haftaya anca
bi keresinde ürün gelmeden 2 kere ücret kesti toplam 150 TL o ara çok paraya ihtiyacım var 2 hafta her gün talep açtım artık yatsın diye
yeni hesap açıp 3m aldımda uğraştırmasa iyi bari

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ahmet yılmaz
gümrüğü geçen kargolar çoğunlukla ptt ye veriliyo.
yok knk eğer verğiyi alırken aliexpress te ödersen aras ile gelir ve daha hızlı gelir
eğer alırken vergi ödemessen ptt ile gelir ve daha uzun sürer
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni hesap açıp 3m aldımda uğraştırmasa iyi bari
pc den yap olmadı telden yap tel de duck duck diye bi tarayıcı var onu kullan istersen

yaman..k

80+ Silver
yok knk eğer verğiyi alırken aliexpress te ödersen aras ile gelir ve daha hızlı gelir

pc den yap olmadı telden yap tel de duck duck diye bi tarayıcı var onu kullan istersen
Ben Vergiyi aliexpress den ödedim ve ptt ye verildi yaklaşık 12 13 tane sipariş vermişimdir hepside ptt kargoya verildi.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna

1 tc ile 5 hesap açılıyo yazıyodu ondan direk baska maille aldım gectim

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Düzgün markaların led leri var. Philips, sony vs vs. Bi tık pahalı oluyorlar ama 1 kere alıyorsunuz. Bide alırken içinde soğutucu olduğundan emin olun. Yapışkan tarafın bandının üstünde 3m gibi bişey yazması gerekiyor sanırsam. Benim peder bi ara çok sattı bu led lerden.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Düzgün markaların led leri var. Philips, sony vs vs. Bi tık pahalı oluyorlar ama 1 kere alıyorsunuz. Bide alırken içinde soğutucu olduğundan emin olun. Yapışkan tarafın bandının üstünde 3m gibi bişey yazması gerekiyor sanırsam. Benim peder bi ara çok sattı bu led lerden.
Onlarda çok pahalı ya o kadar pahalıya gerek yok aliexpress de bildiğin kaliteli bir şey varmı soğutucu nerede oluyor göremedim.

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Onlarda çok pahalı ya o kadar pahalıya gerek yok aliexpress de bildiğin kaliteli bir şey varmı soğutucu nerede oluyor göremedim.
Ali express de kaliteli varmı bilmiyorum. Soğutucu bu iki led in arasında oluyor (normalde gözle görülüyor) ve yapışkan tarafın erimemesini sağlıyor. Bu ürünlerde yok bizimki 2 gün sonra eridi (bende aliexpressden aldım) sonra çift taraflı bant ile tekrardan yapıştırdım. Daha sonra düşmedi ama dediğim gibi bi yerden sonra bozuluyor. Ve çokda uzun bir süre değil. 60 tl ye şansınızı deneyebilirsiniz belki benim ürün dandik çıkmıştır. Bilemedim.

hkntpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hakan Topal
Bunda adaptor varmı direk tvsizde kulanılıyor mu?
Ekstrası yok. Tek parça. Kendinden adaptörlü usbnin hemen bitişiğinde. O kadar küçük yapmışlar ki ilk baktığımda ''Ben bunu çalıştıracağım ama adaptörü nerede?'' diye düşünmüştüm. İlla TV'ye bağlamak gerekmiyor. Usbye enerji verilebilecek her şeyde çalışıyor. Powerbankle bile.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU
Yeni hesap açtım aynı tc ile vergi dahil 130 tl çıkıyor. Bir yerde yanlış yapmış olabilir miyim?

Top Bottom