YasinMKC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,150
Evet hocam bende yeni kullanmaya başladım gayet güzel ürün en iyi şampuanlardan birimükemmel bir şey 3 lü aldım geçen sene yeni bitti tekrar alacam
Evet hocam bende yeni kullanmaya başladım gayet güzel ürün en iyi şampuanlardan birimükemmel bir şey 3 lü aldım geçen sene yeni bitti tekrar alacam
Şampuanlar kel falan yapmaz bir tarafınızdan uydurup durmayın. Saçı döken şey DHT hormonudur bunu bloklarsanız saç dökülmesi durur ve yeni saçlar çıkar.beş para etmez bir şampuan. Saçı ilerde mafediyor kel kalıyorsunuz. jason statham gibide olamazsınız yani kel kalınca , bildiğin boka dönersiniz.
konuşmalara bak sen. Sen ne zaman'dan beri babanın tohumlarından çıktın adam oldun abilerine yorum yapıyorsun ergen seni. Hacı Şakir Beyaz sabunla saç yıkayan insanları sen banana sor kucağına otur babacığın saçlarını okşayarak anlatır güzelce sana tamammi çocuğum. Hadi bakım sen şimdi ergen arkadaş gurubunla bir köşede oturup sigara için saçma sapan espriler yapıp birbirinize gülün eğlenin hadi bakım.Şampuan saç döker diyen tiplerin cehalet seviyesi. Bi de hacı şakir falan diyor delirirsin...
Ahahah hacı şakire laf gelince nasıl kudurmuşsun kahkaha attım. Köylü genlerin hacı şakir ile daha iyi anlaşıyor olabilir. Saç dökülmesinin ana kaynağı, ağababası genetik, hormon, strestir. Senin pederin hormonlarda sorun var diye Clear kullananları suçlama. Biraz da sakinleş bu kadar sinir stres ile kel kalman zaten her şeyi açıklıyorkonuşmalara bak sen. Sen ne zaman'dan beri babanın tohumlarından çıktın adam oldun abilerine yorum yapıyorsun ergen seni. Hacı Şakir Beyaz sabunla saç yıkayan insanları sen banana sor kucağına otur babacığın saçlarını okşayarak anlatır güzelce sana tamammi çocuğum. Hadi bakım sen şimdi ergen arkadaş gurubunla bir köşede oturup sigara için saçma sapan espriler yapıp birbirinize gülün eğlenin hadi bakım.