❌İndirim Bitti! 3×600 ml Clearman Mentollü 304,53 Tl

Her gün yıkanan saçta her gün şampuan kullanılmaz. Bu sabun içinde aynıdır. Sonuçta saç diplerinden saçı ve saç derisini koruyan yağ ve salgılar salgılanır. Deriyi sürekli arındırırsanız tabii ki saç ve saç derisi sağlığınız bozulur. Ayrıca şampuanlarda dengelenmiş temizleme oranı sabunlarda baz yapısından dolayı neredeyse %100 dür. O yüzden lütfen şampuanla sabunu kıyaslayıp bu daha sağlıklı mantığı gütmeyin. Mentol konusunda da yukarıda anlattığım koşullar geçerlidir. Mentol sonuçta bir oranda tahriş edicidir. Ancak bu etki aralıklı kullanımla minimize edilir. Ürünü de yaklaşık 10 yıldır kullanıyorum.

Duş jeli niyetine kullanılır bu havalarda. Pöfür pöfür gezilir

Ben de memnun kalmadım. Ya şampuan değişikliğinden ya da başka bir şeyden. Dökülme arttı gibi geldi.

beş para etmez bir şampuan. Saçı ilerde mafediyor kel kalıyorsunuz. jason statham gibide olamazsınız yani kel kalınca , bildiğin boka dönersiniz.
Şampuanlar kel falan yapmaz bir tarafınızdan uydurup durmayın. Saçı döken şey DHT hormonudur bunu bloklarsanız saç dökülmesi durur ve yeni saçlar çıkar.

Şampuan saç döker diyen tiplerin cehalet seviyesi. Bi de hacı şakir falan diyor delirirsin...

Uygunsuz davranış
Şampuan saç döker diyen tiplerin cehalet seviyesi. Bi de hacı şakir falan diyor delirirsin...
konuşmalara bak sen. Sen ne zaman'dan beri babanın tohumlarından çıktın adam oldun abilerine yorum yapıyorsun ergen seni. Hacı Şakir Beyaz sabunla saç yıkayan insanları sen banana sor kucağına otur babacığın saçlarını okşayarak anlatır güzelce sana tamammi çocuğum. Hadi bakım sen şimdi ergen arkadaş gurubunla bir köşede oturup sigara için saçma sapan espriler yapıp birbirinize gülün eğlenin hadi bakım.

Son düzenleme:
teşekkürler

konuşmalara bak sen. Sen ne zaman'dan beri babanın tohumlarından çıktın adam oldun abilerine yorum yapıyorsun ergen seni. Hacı Şakir Beyaz sabunla saç yıkayan insanları sen banana sor kucağına otur babacığın saçlarını okşayarak anlatır güzelce sana tamammi çocuğum. Hadi bakım sen şimdi ergen arkadaş gurubunla bir köşede oturup sigara için saçma sapan espriler yapıp birbirinize gülün eğlenin hadi bakım.
Ahahah hacı şakire laf gelince nasıl kudurmuşsun kahkaha attım. Köylü genlerin hacı şakir ile daha iyi anlaşıyor olabilir. Saç dökülmesinin ana kaynağı, ağababası genetik, hormon, strestir. Senin pederin hormonlarda sorun var diye Clear kullananları suçlama. Biraz da sakinleş bu kadar sinir stres ile kel kalman zaten her şeyi açıklıyor :D

Dercos’u öneririm; gerçekten kepek sorununuz varsa, ben kullandım ve etkisini gördüm. Kesinlikle işe yarıyor, tavsiye ederim.

Geri