Neler Yeni

Aliexpress alışveriş yapılır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Muhammed Han
Bakın dostlar ben şu vergi işlerinden anlamıyorum bir ürünü alırken yazan fiyat vergi eklenmiş fiyat mıdır yoksa vergi eklenmemiş fiyat mıdır bunları belirtebilirseniz sevinirim vergiyi alırken mi yoksa ürün geldikten sonra mı ödüyoruz, teşekkürler

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Vergiyi kapıda ödüyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Muhammed Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben aliexpresten alış veriş yaptım 9 TL ye poster gibi bişi almıştım sonra 3 yıl oldu hala bekliyorum işte
Bende 17 TL ye PC power kablosu almıştım 3-4 yıldır bekliyorum ama suç benim çünkü Türkçe karakter kullanılmayın yazıyordu bende adresi ingilizce yazmışım 😂 ama meğer yapmam gereken ü,ğ,İ gibi harfler kullanmamakmış.

Neves9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kursad Gokberk Yilmaz
Ben saç kesme makinesi almıştım ancak PTT kapıma getirmedi geri gitti ürün dispute açtım iade ettiler hemen alırken satıcıya dikkat et çok alışverişi olan ve oranı yüksek olan olsun

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Bakın dostlar ben şu vergi işlerinden anlamıyorum bir ürünü alırken yazan fiyat vergi eklenmiş fiyat mıdır yoksa vergi eklenmemiş fiyat mıdır bunları belirtebilirseniz sevinirim vergiyi alırken mi yoksa ürün geldikten sonra mı ödüyoruz, teşekkürler
Ben de aldım fakat vergi alırken ödedim tekrar ödemek mi gerekiyor

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
aliexpress yazan deger vergisizdir cogu urun %20 vergi alinir bazi urunlerden biraz daha fazla otv falanda alinir. gps tutun urunleri. tohun vb getirmek yasaktir. bozuk urun gelmisse kismi iade acip bir kisim para iade alabilirsin yada urunu iade edebilirsin iade kargo ucreti size girer(texrubeyle sabittir giriyor) banggood alisveris yapmadim onda fiyatlar biraz daha yuksek ama iadede kod veriyorlar diyen ver ucretsiz iade yapilabiliyormus bilmiyorum

Top Bottom