100 150tlye lehim makinesi var mıdır
Hocam ayıptır sorması vergi dahil ne kadar oluyorYeni ayarlanabilir sıcaklık elektrik havya 220V 110V 60W 80W kaynak lehim Rework istasyonu isı kalem Ä°puçları onarım araçları - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
195 gözüküyorYeni ayarlanabilir sıcaklık elektrik havya 220V 110V 60W 80W kaynak lehim Rework istasyonu isı kalem Ä°puçları onarım araçları - AliExpress 1420
Alıntıyı görüntüle
Çinden psu ya kablo mu alınır mı?ş? Erisin mi illa su gibi aksın mı adamın gözünün önünde kokusu da gitmez onunOnların fiyatı yüksek.
FormulaMod tüm beyaz PSU uzatma kablosu kiti, düz renk kablo katı Combo 300mm atxcombs PCI-E8Pin CPU8Pin taraklar ile - AliExpress 7
ATX GPU GPU PCI-E 8PIN RGB renkli modül kabloları bilgisayar 18AWG PSU güç kaynaÄı uzatma kablosu kiti - AliExpress 7
Fiyatı fırlamış. Benim eklememi bekliyormuş sanırım.Hocam ayıptır sorması vergi dahil ne kadar oluyor
Çin'den psu argb aparat aldım. Ne oldu eridi mi ? Bir de isteyen arkadaşı etiketleyeceksin beni değil.Çinden psu ya kablo mu alınır mı?ş? Erisin mi illa su gibi aksın mı adamın gözünün önünde kokusu da gitmez onun
Hocam ayıptır sorması vergi dahil ne kadar oluyor
Şu güzel gibi. Benim kullandığım set bu. Biz 120-130a felan almıştık.@KingDeViL Hocam biraz daha pahalı ama daha dolu, tavsiye edebiliceğiniz bir havya linki var mı ? Bu da güzel ama alırken biraz daha kalabalık bir paket alabilirim.
Daha dün milyonlarca dolar vergi aklama suçuyla yargılananlar serbest bırakılıp ''devletimiz var olsun'' dediler.
Alıntıyı görüntüle
Devletimiz var olsun.
günde 1 ürün al kargoya verildikten sonra yeni hesabı açArkadaşlar benim dün aldığım ürünleri iade etmisler nasıl yakaladılar bilmiyorum yeni hesap tc kişi numara sanal kart vpn çerez full korumalı almıştım ama yakalamışlar ilk indirim için taktik verecek olan var mı?