Hocam bu gümrükten sorunsuz geçer mi ki? 33,40 dolar tutuyor bende.34,82 dolara aldım. 1.222 Tl
Mini Turbo Jet Fan Güçlü Hava Ãfleyici 130000 RPM Rüzgar Hızı 52 m/s Fırçasız Motor El Kanal Fanı Elektrikli Hava Kurutucu Jetdry - AliExpress 1420
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gümrük euro üzerinden hesaplıyor 30 euroyu geçmemesi lazım.Hocam bu gümrükten sorunsuz geçer mi ki? 33,40 dolar tutuyor bende.
30,49 oluyor hocam öyle de. Olmuyor herhaldeGümrük euro üzerinden hesaplıyor 30 euroyu geçmemesi lazım.
Bence sorun olmaz ya olursada itiraz edersin alırken 30 euroyu geçmiyodu filan diye ama şahsi fikrim 1 k edicek bir ürün değil şu tarz ürünlere de bakabilirsin https://www.trendyol.com/millian/su...rikli-hava-korugu-ufleme-makinesi-p-24805291330,49 oluyor hocam öyle de. Olmuyor herhalde
Bana böyle evde küçük böyle pc tozu vs. temizlemek için lazım. Var mı bizde bundan satanlar?Bence sorun olmaz ya olursada itiraz edersin alırken 30 euroyu geçmiyodu filan diye ama şahsi fikrim 1 k edicek bir ürün değil şu tarz ürünlere de bakabilirsin https://www.trendyol.com/millian/su...rikli-hava-korugu-ufleme-makinesi-p-248052913
Hiç görmedim ama 1 k etmez benceBana böyle evde küçük böyle pc tozu vs. temizlemek için lazım. Var mı bizde bundan satanlar?
Geçer sıkıntı olmaz. Ürün fiyatı 30euroyu geçmeyecek. Senin o ördüğün fiyat vergi + ürün toplamdır. Kargo ve gümrüğü hesaba katmayacaksın.Hocam bu gümrükten sorunsuz geçer mi ki? 33,40 dolar tutuyor bende.
Sahibinden de gördüm ama 2000 - 2500tl felanBana böyle evde küçük böyle pc tozu vs. temizlemek için lazım. Var mı bizde bundan satanlar?
Geçer sıkıntı olmaz. Ürün fiyatı 30euroyu geçmeyecek. Senin o ördüğün fiyat vergi + ürün toplamdır. Kargo ve gümrüğü hesaba katmayacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sahibinden de gördüm ama 2000 - 2500tl felan
Bunlar çok güzelde çok pahalı be2.4G RC Drift Araba 1/43 4WD Uzaktan Kumanda Araba Yüksek Hızlı Dört Tekerlekten ÃekiÅ Radyo Kontrollü Mini Araba YarıÅı Modeli Ãocuk Oyuncak Hediye - AliExpress 26
Şu arkadaşı almamak için kendimi dizginleyemiyorum. Uzun zamandır da yokum bakalım indirimler nasıl olacak gerçi bu vergi haraçlarıyla insanda heves bile bırakmadılar.
Şunlar bi başka güzel duruyorlar2.4G RC Drift Araba 1/43 4WD Uzaktan Kumanda Araba Yüksek Hızlı Dört Tekerlekten ÃekiÅ Radyo Kontrollü Mini Araba YarıÅı Modeli Ãocuk Oyuncak Hediye - AliExpress 26
Şu arkadaşı almamak için kendimi dizginleyemiyorum. Uzun zamandır da yokum bakalım indirimler nasıl olacak gerçi bu vergi haraçlarıyla insanda heves bile bırakmadılar.
gumruk gecsede alsak bitane2.4G RC Drift Araba 1/43 4WD Uzaktan Kumanda Araba Yüksek Hızlı Dört Tekerlekten ÃekiÅ Radyo Kontrollü Mini Araba YarıÅı Modeli Ãocuk Oyuncak Hediye - AliExpress 26