RhapsonEpic
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Merhaba aliexpressten 0.09 kuruşa (kampanya ile) led aldım fakat gümrük vergisi ne kadar olur bunun,bir anda 50 lira falan kitlemesin bana yardımcı olurmusunuz
Adama 1 dolar yazar mısın diye not düşmediysen 30 tl civarı gelir,görevlilerin insafiyetine bağlı.Merhaba aliexpressten 0.09 kuruşa (kampanya ile) led aldım fakat gümrük vergisi ne kadar olur bunun,bir anda 50 lira falan kitlemesin bana yardımcı olurmusunuz
En son 16.60 kuruş falan geliyordu ben bu şekilde baya şerit LED ve flash bellek aldım. 10-20 tane flash bellek ve 7 tane şerit LED var evde boş boş duruyorMerhaba aliexpressten 0.09 kuruşa (kampanya ile) led aldım fakat gümrük vergisi ne kadar olur bunun,bir anda 50 lira falan kitlemesin bana yardımcı olurmusunuz
Yeni kullanıcılara özel oluyor.Hocam vergiyi boşverin hangi kampanya bu
Yeni kullanıcıya özel indirimli ürün mü yoksa yeni kullanıcıya özel kupon mu?En son 16.60 kuruş falan geliyordu ben bu şekilde baya şerit LED ve flash bellek aldım. 10-20 tane flash bellek ve 7 tane şerit LED var evde boş boş duruyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeni kullanıcılara özel oluyor.
İndirim kuponu değil , yeni kullanıcıya özel tonla 9-10 kuruşa eşya oluyor. Kayıt olup bakabilirsinYeni kullanıcıya özel ürün indirimi mi kupon mu?
Teşekkürlerİndirim kuponu değil , yeni kullanıcıya özel tonla 9-10 kuruşa eşya oluyor. Kayıt olup bakabilirsin
teşekkürlerAdama 1 dolar yazar mısın diye not düşmediysen 30 TL civarı gelir,görevlilerin insafiyetine bağlı.