Neler Yeni

Aliexpress iade olayı nasıl oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
Merhabalar, aliexpress'den bir ürün aldım da ürün geldi lakin ürün sorunlu. Satıcıyla iletişime geçtim, belki anlasabilirsek diye lakin yanıt bekliyorum veya satıcı bu 1 günün bitmesini bekliyor ondan sonra yazacak olabilir diye düşündüm. Tartışma açabiliyor muşuz sanırım 1 gün dolmadan açsam ne fark edecek veya 1 gün dolduktan sonra açsam?
IMG_20220102_181929.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İlyas Çağan
Merhabalar, aliexpress'den bir ürün aldım da ürün geldi lakin ürün sorunlu. Satıcıyla iletişime geçtim, belki anlasabilirsek diye lakin yanıt bekliyorum veya satıcı bu 1 günün bitmesini bekliyor ondan sonra yazacak olabilir diye düşündüm. Tartışma açabiliyor muşuz sanırım 1 gün dolmadan açsam ne fark edecek veya 1 gün dolduktan sonra açsam?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sorunlu ise ürün açman gerekir aliexpress bu konuda iyi elinde sorunlu olduguna dair bir resim varsa o zaman sen hakli cikar para iadesi verir

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Alıntıyı görüntüle
eğer ürün sorunlu ise ve iade yi kabul ettiyse aliexspress çine kargolayamazsın ürün sende kalır parada :D (bunu ilk duydumda bana yalan gibi gelmişti ama doğru geçen elime istemediğim ürünü gönderdiler geri göndermeyi denedik fakat kabul etmediler üründe parada bizde şuan)

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer ürün sorunlu ise ve iade yi kabul ettiyse aliexspress çine kargolayamazsın ürün sende kalır parada :D (bunu ilk duydumda bana yalan gibi gelmişti ama doğru geçen elime istemediğim ürünü gönderdiler geri göndermeyi denedik fakat kabul etmediler üründe parada bizde şuan)
Aldığım ürün 3-5 kuruşluk bir şey olsaydı evet ama 400 liralık ürün.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Top Bottom