mantikli aslinda kusurlu urunu satamayacagi icin zarari da olmaz bana saçma gelmişti ilk baştasatıcı ürünü beklemek yerine kusurluysa ve kusurunu kanıtlarsanız para iadesi yapıyor bu gerçekten var.
her satıcı yapmayabilir amamantikli aslinda kusurlu urunu satamayacagi icin zarari da olmaz bana saçma gelmişti ilk başta
kaç adet ürün aldın aynı TC ile aydaBende ürün adedi birden fazla olduğu için gümrükte takılı kaldı ve para iadesi de yapmıyor aliexpress
O Amazonda Aliexpresste böyle durumlar çok nadir yaşanır. Aliexpresste ürünü geri gönderip para iadesini bile zor alabilirsinizBir şey iade edeceğim yok ama internette görmüştüm iade ederken satici sizden ürünü istemeyip direkt parayi verebiliyormuş bu doğru mu bana hic doğru degil gibi geldi
Ayni tc ile 10 adet aldimkaç adet ürün aldın aynı TC ile ayda
ayda 5 ürün sınırı var aynı TC ile farklı TC niye yazmadın hocam?Ayni tc ile 10 adet aldim
Ne bilim Bi kere geldi hocam ondan. Bunu kurtarma şansımız yok mu şimdi hicayda 5 ürün sınırı var aynı TC ile farklı TC niye yazmadın hocam?
yok hocamNe bilim Bi kere geldi hocam ondan. Bunu kurtarma şansımız yok mu şimdi hic