HANGİSİNİ IADE ETMELIYIM ACIL CEVAP

Hocam tavsiyem iki kartı da iade edin.
Msi 5060ti yani eşinizin aldığı kart şuan amazonda 19.600₺ onu siparis verin taksit seçeneği de bol.

Msi amazon link

Bununla uğraşmam diyorsanız 5060ti bence fiyatını hakeden bir kart değil ama AMD kartlarında bazen yazılımsal olarak sıkıntılar yaşattığı oluyor. Bu işlerden anlıyorsanız ya da hata vs alınca 2-3 uğraşır çözerim diyebiliyorsanız amd kalsın 5060ti iade edin.

Ben kartı alırım bir daha kasanın icini acmam, hata vs vermesin bilgisayarı acar oyuna basar oynarım sadece diyorsanız 9060xt iade edin 5060ti kalsın.

Son düzenleme:
Msi 5060ti yani eşinizin aldığı kart şuan amazonda 19.600₺ onu siparis verin taksit seçeneği de bol.

Msi amazon link

Bununla uğraşmam diyorsanız 5060ti bence fiyatını hakeden bir kart değil ama AMD kartlarında bazen yazılımsal olarak sıkıntılar yaşattığı oluyor. Bu işlerden anlıyorsanız ya da hata vs alınca 2-3 uğraşır çözerim diyebiliyorsanız amd kalsın 5060ti iade edin.

Ben kartı alırım bir daha kasanın icini acmam, hata vs vermesin bilgisayarı acar oyuna basar oynarım sadece diyorsanız 9060xt iade edin 5060ti kalsın.
aynı kart değilki adamın gösterdiği 5060 ti 16gb lik olan model bu 8gb kesin likle tercih listesine adımını dahi atmamalı

Msi amazon link

8 gb bu

Her ne kadar hediye olsa da 5060ti iade tabii ki. Aradaki fiyat farkı çok fazla.
Zaten Shadow'un sıcaklıkları ve fan speed oranı çok iyi değil. Ben Tercih etmezdim.
Ama yine de tercih sizin.

Beyler çalışıyordum mesajları yeni gördüm. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. 5060 ti 16gb idi, bende çok ikilemde kaldım. Genel olarak orta üst seviyede oyunlar oynuyorum. Eşimde ucuz olan kalsın bari onu ben ödemiş olurum dedi, sorun yok yani :D 5060ti iade edeceğim inşallah AMD üzmez :)

Yenge sonra alınır 9060xt iade, yuvayı yıkmaya gerek yok 😂

Eğer amacın oyun oynamak ise 5060ti iade et 10 yıldan fazladır amd kart kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım

Geri