Neler Yeni

Aliexpress IEM kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
b
Merhaba arkadaşlar aliexpress hesabı açtım bazı ürünlere büyük indirim verdi. Birkaç ürün buldum bunlardan hangisini önerirsiniz ya da ekstra ne önerirsiniz? Aliexpress'te ekstra vergi çıkma olayı oluyor mu?
KZ EDC PRO
QKZ EK6
buldum siz ne önerirsiniz?
bütçem 200tl ama 600 liralik kulaklıklar 100lira gözüküyor. mesela KZ EDX PRO öyle gözüküyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Yuzarsef
Vergisiz ama vergili hali de çok uygun. 250 küsür liraya geliyor toplam. ekstra bir daha vergi çıkar mı?
benim bildiğim gümrükte çıkarsa çıkar ama o da çok olmaz ptt kuryesine elden veriyorsun onu da

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim bildiğim gümrükte çıkarsa çıkar ama o da çok olmaz ptt kuryesine elden veriyorsun onu da
Anladım teşekkürler. EDX pro öneren çok gördüm ama birçok satıcı var ve bazılarında daha düşük bazılarında çok pahalı. Çakma olma ihtimalleri var mı?

slorixsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Duhan Delikkulak
Anladım teşekkürler. EDX pro öneren çok gördüm ama birçok satıcı var ve bazılarında daha düşük bazılarında çok pahalı. Çakma olma ihtimalleri var mı?
muhtemelen vardır, edx pro o kadar da iyi bir iem değil, 200 liraya çok da iyi bir performans bekleyemezsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
b
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtemelen vardır, edx pro o kadar da iyi bir iem değil, 200 liraya çok da iyi bir performans bekleyemezsiniz.
Performans beklentim yok. Aslında Temu'dan kredim oldugu için temudan beleşe alma niyetim vardı sonra aliexpress hesabi açınca EDX prolar vergi dahil 400 liraya gelince bir bakmak istedim. Temudan önerebileceğiniz bir model var mıdır? yoksa aliexpressten EDX alayim mi? Temudan alırsam maksimum 200-250'ye almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,426
Üyeler
170,545
Son üye
KKTY
Top Bottom