Neler Yeni

aliexpress indirimndeki bu adaptör kötü mü

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Yusuf Kaplan
arkadaşlar 11.11 inidiriminde 50 TL ye mi ne gelmişti
klasik çin malı fakat telefon bataryasına aman aman zarar verir mi bi bilgim yok ama https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.5.3c4a3d12hBGaeE&gatewayAdapt=glo2tur
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MuratTheFounderOfGariban
Pek anlamam ama fotoda 65w özellikler kısmında Max çıkış 15w yazmış. Hızlı şarj no support yazmış. Bence iyi değil zaten bir adaptörde 4-5 tane USB çıkışı görünce hemen kaçarım. Hiç güven vermez bana. Telefon bozar tabletini takarsın bozar. Tehlikeli. En iyisi orjinal adaptör

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pek anlamam ama fotoda 65w özellikler kısmında Max çıkış 15w yazmış. Hızlı şarj no support yazmış. Bence iyi değil zaten bir adaptörde 4-5 tane USB çıkışı görünce hemen kaçarım. Hiç güven vermez bana. Telefon bozar tabletini takarsın bozar. Tehlikeli. En iyisi orjinal adaptör
hiç dikkat etmedım bot yorum vardır falan dedım bot yorumda yok puanı yüksektir diye bi deniyim dedm

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Yusuf Kaplan
hiç dikkat etmedım bot yorum vardır falan dedım bot yorumda yok puanı yüksektir diye bi deniyim dedm
Sana kalmış hocam. Fiyatı tam ne vergisiyle bilmiyorum. Denemek istersen dene. Ama bence telefon vs gibi şeylerde deneme derim. Çünkü bataryana zarar verir falan aman dikkat et

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana kalmış hocam. Fiyatı tam ne vergisiyle bilmiyorum. Denemek istersen dene. Ama bence telefon vs gibi şeylerde deneme derim. Çünkü bataryana zarar verir falan aman dikkat et
50tl ye geldi en kötü çöpe atarım hocam sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,900
Üyeler
168,533
Son üye
TuğraKrt
Top Bottom