Bende gönderdi.kargo guncellemesi alan oldumu halen bende saticinin gondermesi bekleniyor diyor
Kodun hemen üst kısmında ne yazıyor aşağısını ss atmışsın.Bende gönderdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
...
j2team cokies CHROME eklentisini indir. chrome da sadece satın alacagaın ürünün linkini ac ve j2team eklentisinden verileri sil. sonra chrome 'un kendi verilerini temizle. google hesabı ac ve aliexpresste direk satın al'a tıklayıp google hesap bilgilerini girip satın almayı dene.Nedenini bilen var mı
Alıntıyı görüntüle
8 gb 1600 mhz ram 132 TL
Alıntıyı görüntüle
bu gondermis olmuyor ustte farkli birsey yaziyor onu paylasman lazimBende gönderdi.
...
Hocam yetiş j2team ile çerezleri silip sipariş verdiğim maillere böyle geri dönüş geldi. bu Gmail hesabım ve altaki linkteki mavi kutulu bits uç setini almıştım. Ne yapmalıyız RIZA BABA aydınlat bizi.Kodun hemen üst kısmında ne yazıyor aşağısını ss atmışsın.
Hocam gerçekten çok sağolun denemediğim şey kalmamıştı. Sadece ip değiştirip dediğiniz şeyleri yapınca izin verdi sipariş vermemej2team cokies CHROME eklentisini indir. chrome da sadece satın alacagaın ürünün linkini ac ve j2team eklentisinden verileri sil. sonra chrome 'un kendi verilerini temizle. google hesabı ac ve aliexpresste direk satın al'a tıklayıp google hesap bilgilerini girip satın almayı dene.
forumda Hata alan herkesle bu bilgiyi paylaşın lütfen.
siparis vermekte yetmiyor sonrasinda yine closed olabiliyor siparisiniz 7 saat sonra closed olan siparisim varHocam gerçekten çok sağolun denemediğim şey kalmamıştı. Sadece ip değiştirip dediğiniz şeyleri yapınca izin verdi sipariş vermeme
o zamanda herşeyi değişip tekrar sipariş veririm aklımada başka bir şey gelmiyor.siparis vermekte yetmiyor sonrasinda yine closed olabiliyor siparisiniz 7 saat sonra closed olan siparisim var
soyle birseyde olabilir closed yiyen urunden tekrar siparis verince gecerli olabilir 5 6. sipariste gecirmisligim var ayni hesapta ard arda verinceo zamanda herşeyi değişip tekrar sipariş veririm aklımada başka bir şey gelmiyor.
3-4 defa denedim ve hepsinde ip ve e posta değiştim ama kapattı direk siparişi. Birşekilde fark ediyor demekkisoyle birseyde olabilir closed yiyen urunden tekrar siparis verince gecerli olabilir 5 6. sipariste gecirmisligim var ayni hesapta ard arda verince
farkli hesap degil ayni hesapta 5. 6. deneyisimde closed olmadan aldigim oldu onceki siparislerimde suanda girdigim hesap ve actigim hesap aninda kapaniyor hicbir bilgi girmesem dahi nasil bi yasaklama yaptilarsa ip mac ip vpn herseyi denedim her turlu yakalaniyor cerezfilanda gectiler artik3-4 defa denedim ve hepsinde ip ve e posta değiştim ama kapattı direk siparişi. Birşekilde fark ediyor demekki
Demekki bir yerden açık veriyoruz ama nerden. Şu aynı hesapta sipariş işini deneyeceğim hocam sağolun.farkli hesap degil ayni hesapta 5. 6. deneyisimde closed olmadan aldigim oldu onceki siparislerimde suanda girdigim hesap ve actigim hesap aninda kapaniyor hicbir bilgi girmesem dahi nasil bi yasaklama yaptilarsa ip mac ip vpn herseyi denedim her turlu yakalaniyor cerezfilanda gectiler artik