Yardım Aliexpress kes onu hakkında

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737

Şimdi bu benim kodum bunu ne kadar süre içerisinde kaç kişi yaparsa alacağım ve bir hesaptan birden fazla ürün yapılıyor mu ve bu ürüne vergi dahil ne kadar öderim

Teşekkürler

1 dolar altı ürün için tahminimce maksimum 10-20 TL civarı vergi tutar 0,25 Dolar ürünün kendisi ise bir ürüne ortalama:
10-25 TL civarı bir para ödersiniz.
3,50+15= 18,50(19 TL) tutuyor. Benim bildiğim vergilendirme böyle olması gerekiyor.
Yanlış biliyorsam affola.
vergi dahil ne kadar öderim

1 dolar altı ürün için tahminimce maksimum 10-20 TL civarı vergi tutar 0,25 Dolar ürünün kendisi ise bir ürüne ortalama:
10-25 TL civarı bir para ödersiniz.
3,50+15= 18,50(19 TL) tutuyor. Benim bildiğim vergilendirme böyle olması gerekiyor.
Yanlış biliyorsam affola.
Peki şuan bana indirim geliyor mu

Bilmiyorum vallahi hocam. Yurt dışı alışveriş veya indirimlerle fazla ilgilenmiyorum. Sadece vergiyi söyledim, belki biliyorumdur diye indirime de bakayım dedim ama bende o yok :)
yeni hesap açarsan indirim gelir

Şimdi bu benim kodum bunu ne kadar süre içerisinde kaç kişi yaparsa alacağım ve bir hesaptan birden fazla ürün yapılıyor mu ve bu ürüne vergi dahil ne kadar öderim

Teşekkürler
yaparmısın rica etsem ihtiyacım varda lütfen

Arkadaşlar iki saniye el atarsanız çok sevinirim. Mobil uygulama üzerinden yapılması lazım. Siz de buraya atarsanız yardımcı olurum. Birbirimize destek çıkalım. Şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,554
Üyeler
192,407
Son üye
chandly
Geri