Neler Yeni

Ana Konu Aliexpress Kes Onu Kampanyası Yardımlaşma

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış atmışım arkadaşlar kulaklık bölüsmek için ;
Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!

Son düzenleme:

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

Kontfire

80+ Silver
Gel yapalım aga
%99 indirim mi!

Yaptım bu arada

Sende yapar mısın agam
Sende eder misin karşılık li ? Bu harika fırsatı buldum! Fiyatı düşürmek ve ürünü daha ucuza alabilmek için bana yardım edin!
%99 indirim mi!
İkinizde de hata sebebiyle olmuyor diyor dostlar hatta şimdi linklerinizi bir arkadaşıma gönderdim onda da aynısını söylüyor
Yaptım sende yapar mısın ustam?

Kontfire

80+ Silver
Bug a mı girdi yoksa bilerek mi yapıyor bu AliExpress, bir haftadır uğraşıyorum davet ettiğim kişi sayisina ulaştığım halde indirim de oluşmuyor

şu an muhtemelen sistemde hata var ben vpn kullanarak arkadaşa yardım ettim
Ayrı VPN ugulamasi mi yüklemek gerekiyor hocam , mobil operadan vpn açsak olur mu

Anthony

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Karadğ
Bug a mı girdi yoksa bilerek mi yapıyor bu AliExpress, bir haftadır uğraşıyorum davet ettiğim kişi sayisina ulaştığım halde indirim de oluşmuyor

Ayrı VPN ugulamasi mi yüklemek gerekiyor hocam , mobil operadan vpn açsak olur mu
vpn açarsan olur muhtemelen hocam ben genelde hata verdiğinde vpn açıp öyle yardım ediyorum az önce yaptım oldu arkadaş için

Top Bottom