trenboloneren
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,125
Vergi çıkarsa al ürünü vergisinin %20 fazlası karşılığında ürünü senden alayım. İçimde kalmıştı zaten.Alıntıyı görüntüleİnş vergi çıkmaz vergi çıkarsa çine geri postalicam saati
Tobe tobeVergi çıkarsa al ürünü vergisinin %20 fazlası karşılığında ürünü senden alayım. İçimde kalmıştı zaten.
Bide keşke bu 3.15 TL olsaydı
Alıntıyı görüntüle
Ne kadar vergi çıkar tahminiVergi çıkarsa al ürünü vergisinin %20 fazlası karşılığında ürünü senden alayım. İçimde kalmıştı zaten.
Bide keşke bu 3.15 TL olsaydı
Alıntıyı görüntüle
17 lira çıkması lazım da dediğim gibi daha fazla çıkarsa ben karşılar ürünü senden satın alabilirim vergisinin %20 fazlasına. 50 lira çıkarsa ürünü senden 60 lira + kargo ücretini ödeyerek alabilirim yani.Ne kadar vergi çıkar tahmini
eskiden 0.01'lik ürünler vardı onlar bile şimdi 0.16 olmuş işteValla 0.16 mal fakat türkiye ye 50 ye geliyor.
napalım.
nasıl alıyorsun ya ben 4-5 tane hesap denedim olmadı 3 tane farklı cihazdan denedim birde.Farklı hesaplardan bi saat bi kulaklık aldım. Şimdi de tornavida seti kurutma makinesi ve bir şey daha alacağım çok teşekkürler.
Sen çeyizi dizmişsinFarklı hesaplardan bi saat bi kulaklık aldım. Şimdi de tornavida seti kurutma makinesi ve bir şey daha alacağım çok teşekkürler.
Farklı gmail farklı kişi farklı kredi kartıeskiden 0.01'lik ürünler vardı onlar bile şimdi 0.16 olmuş işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl alıyorsun ya ben 4-5 tane hesap denedim olmadı 3 tane farklı cihazdan denedim birde.
Dizdik vallahi bakalım devamSen çeyizi dizmişsin![]()