Gabenin yaveri
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 440
Bende 1 kere oldu şuan deniyorum 10. Hesap oldu full 98.85te kalıyor
Yeni hesap açacaksın yeni kredi kartı ve yeni birisi üzerine alacaksin hocamArkadaşlar bende 3 TL ye gelmiyor birilerini davet etmem gerekiyor, nasıl yaptınız yahu
Forumda bi arkadaştan gördüm bazıları nasıl olacağını bilmiyor gibiydi. Aliexpress uygulamasını indirip üye oluyoruz ve üstteki bölümde kes onu var oradan alıyorsunuz.
Ben 3.15 TL ye saat aldım.
Ben de ikinci ürün olarak aynı webcam i almaya çalışıyorum da kaç kişinin kesmesi gerekiyor hocam
Beni çok uğraştırmadı açıkcası 5.kişide aldım ama şimdi arkadaşımda aynı şeyleri almaya çalışıyor yaklaşık 8-9kişiyi davet etmiş halen olmamış.Ben de ikinci ürün olarak aynı webcam i almaya çalışıyorum da kaç kişinin kesmesi gerekiyor hocam
Anladım hocam ya bekleyecez o zamanBeni çok uğraştırmadı açıkcası 5.kişide aldım ama şimdi arkadaşımda aynı şeyleri almaya çalışıyor yaklaşık 8-9kişiyi davet etmiş halen olmamış.
Ben yaptımYardımcı olur musunuz arkadaslar?
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Pechincha AliExpress: produtos a partir de 1 real e frete grátis
No jogo Pechincha do AliExpress, você consegue comprar produtos como mouse, teclado, drones, smartphones e outros a partir de R$ 1,00 e frete grátis ao compartilhar seu link especial com amigos. É um jogo virtual com prêmios reais. Jogue já e garanta diversos itens especiais e com entrega rápida!a.aliexpress.com
Hocam kusura bakmayın bugün toplam 3 arkadaşa bastım o yüzden basamıyorum hesaptanAnladım hocam ya bekleyecez o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar boş geçmeyelim lütfen yarrdimm
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
No jogo Pechincha do AliExpress, você consegue comprar produtos como mouse, teclado, drones, smartphones e outros a partir de R$ 1,00 e frete grátis ao compartilhar seu link especial com amigos. É um jogo virtual com prêmios reais. Jogue já e garanta diversos itens especiais e com entrega rápida!a.aliexpress.com
Yaptım hocamBen yaptım
%99 indirim mi!
Estağfurullah hocam önemli değilHocam kusura bakmayın bugün toplam 3 arkadaşa bastım o yüzden basamıyorum hesaptan