Ana Konu Aliexpress Kes Onu Kampanyası Yardımlaşma

Forumda bi arkadaştan gördüm bazıları nasıl olacağını bilmiyor gibiydi. Aliexpress uygulamasını indirip üye oluyoruz ve üstteki bölümde kes onu var oradan alıyorsunuz.
Ben 3.15 TL ye saat aldım.
sa.png

güzel fiyat bende aldım :D

Ben de ikinci ürün olarak aynı webcam i almaya çalışıyorum da kaç kişinin kesmesi gerekiyor hocam
Beni çok uğraştırmadı açıkcası 5.kişide aldım ama şimdi arkadaşımda aynı şeyleri almaya çalışıyor yaklaşık 8-9kişiyi davet etmiş halen olmamış.

Beni çok uğraştırmadı açıkcası 5.kişide aldım ama şimdi arkadaşımda aynı şeyleri almaya çalışıyor yaklaşık 8-9kişiyi davet etmiş halen olmamış.
Anladım hocam ya bekleyecez o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar boş geçmeyelim lütfen yarrdimm 😂
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!

Yardımcı olur musunuz arkadaslar? ;)

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
Ben yaptım🙂

%99 indirim mi!

Anladım hocam ya bekleyecez o zaman

Arkadaşlar boş geçmeyelim lütfen yarrdimm 😂
%99 indirim mi!
Hocam kusura bakmayın bugün toplam 3 arkadaşa bastım o yüzden basamıyorum hesaptan

Ben yaptım🙂

%99 indirim mi!
Yaptım hocam

Hocam kusura bakmayın bugün toplam 3 arkadaşa bastım o yüzden basamıyorum hesaptan
Estağfurullah hocam önemli değil

%99 indirim mi!

Herkes birbirinin linkine tıklayıp yardım etse kolay iş.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla her cihaz için 1 seferlik ücretsiz alabiliyorsunuz. İkinci sefer almanız için diğer hesaplardan mı desem cihazlardan mı desem bir yolla yardım edilerek alınıyor. Şimdi 3 cihazdan da 1 er kez alabildim aynı cihazla farklı hesaba girmeye çalıştığımda ödemede hata veriyor. Sonra 1 arkadaş davet et diyor.

%99 indirim mi!

Yardımcı olursanız sevinirim beyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,630
Üyeler
174,406
Son üye
Xeno34
Geri