Niye iade edeceksin, karını koyup satarsın la zatenÖnce z686 aldım (kargoda şuan) sonra ak871 görünce onu da aldım.Z686 elime ulaşınca sebepsiz iade edebiliyor muyum ?
Vergi iadesi değil de kargo parasına biz veriyoz gibi duymuştum ama doğrumu bilmiyorum.yoksanirim. Anlasmazlik aciyorsun orda belki kosulsuz iade aliyolardir ama vergi iadesi olmuyor diye biliyorum.
Parayı tamamen iade ediyolarsa satmakla falan uğraşmayıp direk iade etmeyi düşünüyorum.Ama vergi kargo v.b parayı eksik veriyosa mecbur satarım.Niye iade edeceksin, karını koyup satarsın la zaten
hocam ne gerek var iade etmeye. ben de aynısını yaşadım, z11 almıştım kaçırmayayım diye sonra z686 daha çok hoşuma gitti onu aldım. z11 i iade etmek istedim ama reddettiler. böylesi daha iyi oldu, gider kar koyar satarım burda.Önce z686 aldım (kargoda şuan) sonra ak871 görünce onu da aldım.Z686 elime ulaşınca sebepsiz iade edebiliyor muyum ?
O zaman mecburen satıcaz artık hocamhocam ne gerek var iade etmeye. ben de aynısını yaşadım, z11 almıştım kaçırmayayım diye sonra z686 daha çok hoşuma gitti onu aldım. z11 i iade etmek istedim ama reddettiler. böylesi daha iyi oldu, gider kar koyar satarım burda.
iade etme boşver yani. hem uğraşmana değmez, hem de ödediğin paranın hepsini alamıyosun ztn.
aynen öyle hocam dert etmeyin. üstüne 200 300 koy satO zaman mecburen satıcaz artık hocam
sarı, kırmızı, mavi, pembe fark etmez, koy hepsine satılır ztnSarı sitede gider mi
Kaça aldın? Hangi şehirdesin?Vergi iadesi değil de kargo parasına biz veriyoz gibi duymuştum ama doğrumu bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parayı tamamen iade ediyolarsa satmakla falan uğraşmayıp direk iade etmeyi düşünüyorum.Ama vergi kargo v.b parayı eksik veriyosa mecbur satarım.
Rengi nedir?Hocam z686 10.44 dolar + 4.26 vergi toplam 14.70 dolara aldım ve kocaelideyim