Neler Yeni

Yardım Aliexpress kupon kardeşliği kupon iadesi

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Aliexpress ten yaklaşık 2 ay önce bir kulaklık almıştım ve ürün 40 gündür gelmedi ve muhtemelen gelmeyecek. Ürünü zamanında kupan kardeşliği kuponu ile almıştım. (10 dolarlık olan.) ve ürün için para iadesi alacağım 1 hafta daha bekleyip. Bildiğim kadar para iadesi alırken kuponda iade ediliyor acaba bu kuponu yeniden kullanabilirmiyim tarihi geçmesi gibi bir olay olurmu? Kupon 10 dolarşık bir kupondu ve bu zamana kadar dolar arttı acaba kuponunda değeri artmışmıdır?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Aliexpress ten yaklaşık 2 ay önce bir kulaklık almıştım ve ürün 40 gündür gelmedi ve muhtemelen gelmeyecek. Ürünü zamanında kupan kardeşliği kuponu ile almıştım. (10 dolarlık olan.) ve ürün için para iadesi alacağım 1 hafta daha bekleyip. Bildiğim kadar para iadesi alırken kuponda iade ediliyor acaba bu kuponu yeniden kullanabilirmiyim tarihi geçmesi gibi bir olay olurmu? Kupon 10 dolarşık bir kupondu ve bu zamana kadar dolar arttı acaba kuponunda değeri artmışmıdır?
O saticiya bagli. Fakat çoğunlukla kuponlar yanıyor bu gibi iade durumlarında

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O saticiya bagli. Fakat çoğunlukla kuponlar yanıyor bu gibi iade durumlarında
Bazen bildirim için e-posta geliyor bazen gelmiyor,neyse.
Satıcı hiç sorun çıkarmadı sürekli nazik ve mantık cevaplar verdi şikayet edenide görmedim ama kupon iadesi yaparmı bilmiyorum.
Ürünü iade edersem yine aynı ürünü alırım muhtemelen daha iyi bir kulaklık bulacağımı sanmıyorum. Acaba satıcıdan tekrar göndermesini istesem kabul eder mi?? Yada zaten yine aynı ürünü alacağın için ne önerirsiniz?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Bazen bildirim için e-posta geliyor bazen gelmiyor,neyse.
Satıcı hiç sorun çıkarmadı sürekli nazik ve mantık cevaplar verdi şikayet edenide görmedim ama kupon iadesi yaparmı bilmiyorum.
Ürünü iade edersem yine aynı ürünü alırım muhtemelen daha iyi bir kulaklık bulacağımı sanmıyorum. Acaba satıcıdan tekrar göndermesini istesem kabul eder mi?? Yada zaten yine aynı ürünü alacağın için ne önerirsiniz?
Yine aynisini gondermesini isteyebilirsiniz kabul edebiliyor bazilari ya da aynu fiyata baska kulaklik aln

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kargonun takip no su var mı?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom