DanteSparda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 181
Merhaba sizin bir kupon taktiğiniz varmı bu sayede birçok ürünü daha ucuza alabiliriz
Adres banı 1 hesaba atılınca öbürlerine de atılır mı başka adres mi vermeliyizVPN ile giriyorum adres banı vs olmasın diye 3 hesaptada ilk alışveriş indirimi kullandım ben
Birinde adresi yanlış girdim
Diğerinde telefonu neyse xd
Hocam ben 1 hesapta ilk indirim kullandım papara kartıyla peki paparanın sanal kartı ile yaparsam olur mu ban yermiyimyeni kullanıcı indirimleri var. alışveriş yapılmamış telefona mobil uygulama yükle çünkü telefon bilgilerini kaydediyor kullanmadığın banka kartıyla alışveriş yap ucuza ürün alırsın
Vpnle dene istersen ama atılmıyor gibi ben 3 ünede aynı adresi verdimAdres banı 1 hesaba atılınca öbürlerine de atılır mı başka adres mi vermeliyiz
Aynı kartı mı kullandınızVpnle dene istersen ama atılmıyor gibi ben 3 ünede aynı adresi verdim
ban diye bir şey yoktu ürünü iptal edip parayı geri veriyorAdres banı 1 hesaba atılınca öbürlerine de atılır mı başka adres mi vermeliyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben 1 hesapta ilk indirim kullandım papara kartıyla peki paparanın sanal kartı ile yaparsam olur mu ban yermiyim
vpnde kullansan boş aynı telefon bilgilerini kaydediyor artık hatta ip bile kaydediyor kartta farklı olmalı kartı bile kaydediyor 1 sene boyuncaVpnle dene istersen ama atılmıyor gibi ben 3 ünede aynı adresi verdim
Aynı telden aynı noyu girdin hiç bişey olmadı PTT nin eline geçmiş 3-4 güne gelir yalnız sokağa 5443 yerine 5444 yazmışım düzeltirrmem gerek .dban diye bir şey yoktu ürünü iptal edip parayı geri veriyor
vpnde kullansan boş aynı telefon bilgilerini kaydediyor artık hatta ip bile kaydediyor kartta farklı olmalı kartı bile kaydediyor 1 sene boyunca
Yemezsin sanırım bende paparadan aldım herhalde çok önemsemiyorlar para gelsinde nasıl gelirse gelsinAdres banı 1 hesaba atılınca öbürlerine de atılır mı başka adres mi vermeliyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben 1 hesapta ilk indirim kullandım papara kartıyla peki paparanın sanal kartı ile yaparsam olur mu ban yermiyim