Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Aliexpress Olaf Taşınabilir Mini Yazıcı | Vergi dahil 49 TL!

xebec

80+

ARDELENO

80+ Bronze
Ben de aldım 49 tl ye teşşekkürler. Rulo 56 mm olanı türkiyede her yerde var. Pos kullanan bir tanıdığınızdan bile isteyebilirsiniz. 1 rulo baya gider zaten. Ama telefonla bluetooth bağlantısı ve yazdırma işi nasıl yapılıyor bilen var mı? Bluetooth ile bağladığımızda telefonda yazıcı olarak mı görünüyor?

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Umut Şener
Ben attığım 48 TL'lik paketi aldım. 8 TL birikmiş puanım vardı nays ile aldım hem 4 TL iade gelecek hem 50 TL üstü gelen kazı kazandan 5 tl çıktı toplamda 10 rulo 30 TL'ye geldi.Hem de 16 metrelik rulolar.Olması gerekenden 1 cm daha kalın olduklarından bittikçe orjinal ruloya sarın sarın kullanın

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
Ben de aldım 49 TL ye teşşekkürler. Rulo 56 mm olanı türkiyede her yerde var. Pos kullanan bir tanıdığınızdan bile isteyebilirsiniz. 1 rulo baya gider zaten. Ama telefonla bluetooth bağlantısı ve yazdırma işi nasıl yapılıyor bilen var mı? Bluetooth ile bağladığımızda telefonda yazıcı olarak mı görünüyor?
İPrint uygulamasından yapılıyor her şey. Gelince daha detaylı inceleme şansımız olur.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Umut Şener
Sanırım uygulama harici çıktı alamıyoruz? Ben yazılımla falan birşeyler yapmak istiyordum örneğin rapberry pi'ye bağlayıp YouTube'a gelen yorumları falan yazdırmak

kırmızışarapp

80+ Silver
Sanırım uygulama harici çıktı alamıyoruz? Ben yazılımla falan birşeyler yapmak istiyordum örneğin rapberry pi'ye bağlayıp YouTube'a gelen yorumları falan yazdırmak
Araştırılıp yapılabilir aslında. En kötü emulatorle falan bir şekilde pcye bağlayabilirsin. Fakat youtube yorumlarını vs. nasıl yapabilirsin bilmiyorum. O taraftan yazılımca arkadaşlar anlar.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
dostum bu soruyu burada sordugundan çıkarım yaparak yazılım hakkında çok bir bilgin olmadıgını düşünüyorum, oyuzden bu işe hiç girmemeni öneririm çünkü karısık ve zorlu olacak birsürü hatayla karsılasırsın. ama yinede kısaca açıklıyım

öncelikle bir uygulamadan veri çekmek zor olur oyuzden o telefon uygulamasının web temelli bir alternatifini bulmamız gerek sonra bunun apı sini alıp ona göre raspberry piyi kodlıcaksın

karısık ve zorlu bir iş uğraşmaya değmez.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,612
İsim
Oğuz
Zaten yazılımdan anlıyorsan niye değiştiremeyesin. Hatta ileri gidersen anlık gelen yorumu otomatik çıkartmasını bile sağlarsın.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Ben attığım 48 TL'lik paketi aldım. 8 TL birikmiş puanım vardı nays ile aldım hem 4 TL iade gelecek hem 50 TL üstü gelen kazı kazandan 5 TL çıktı toplamda 10 rulo 30 TL'ye geldi.Hem de 16 metrelik rulolar.Olması gerekenden 1 cm daha kalın olduklarından bittikçe orjinal ruloya sarın sarın kullanın
link?

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Umut Şener
Kağıdını TR de buldum, bitince burdan alırız

Bu değil. Bu 25 metre olduğundan çok kalın.Çapı max 2.5 cm olmalı bu 5 cm vardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten yazılımdan anlıyorsan niye değiştiremeyesin. Hatta ileri gidersen anlık gelen yorumu otomatik çıkartmasını bile sağlarsın.
Uygulama harici cihaza ulaşamıyorsak zor

Son düzenleme:

ulkekerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
kerem ulke
Bu değil. Bu 25 metre olduğundan çok kalın.Çapı max 2.5 cm olmalı bu 5 cm vardır

Uygulama harici cihaza ulaşamıyorsak zor

Çok büyük problem değil çapı 2.5 cm olana kadar kesilir kestiğimiz kağıdıda başka ruloya takarız.

Top Bottom