ben daha beklıom gelcek umarım yarınBugun elime ulaştı efsane bişi vesile olanlara teşekkürlerimi sunuyorum
Ben beğenmedim yaw ama satarsam snrm 700 fln satarım ama daha inceliomBen yetişemedim bunu almaya zamanında. Beğenmeyip satacak olan varsa alabilirim arkadaşlar
700 müBen beğenmedim yaw ama satarsam snrm 700 fln satarım ama daha inceliom
Normal bence bilmiom aliexpresstede şuan aynı fiyat700 mü
dolap uygulamasına bakabilirsin hocamBen yetişemedim bunu almaya zamanında. Beğenmeyip satacak olan varsa alabilirim arkadaşlar
Bencede 1k ideal
az bile.
Bazı arkadaşlar ürünü aldıktan sonra beğenmiyor sonrasında iade etmek yerine aldığı indirimli fiyattan satıyor. Öyle bir şey düşünen arkadaş olursa ondan alabilrim. Sizin dediğiniz fiyat çok. Ama saygı duyuyorum iyi satışlar size.Ben beğenmedim yaw ama satarsam snrm 700 fln satarım ama daha inceliom
Bazı arkadaşlar ürünü aldıktan sonra beğenmiyor sonrasında iade etmek yerine aldığı indirimli fiyattan satıyor. Öyle bir şey düşünen arkadaş olursa ondan alabilrim. Sizin dediğiniz fiyat çok. Ama saygı duyuyorum iyi satışlar sizedolap uygulamasına bakabilirsin hocam
Kullanmayacaksanız uygun yollu alabilirimBilgisayarda kullanmanın bir yolunu bulmak lazım. Ofiste kullanmak için almıştım ama biraz hayal kırıklığına uğradım.
pcde bluetooth varsa bluestack tarzı program ile uygulamayı yukleyince ordan esleştirip cıktı alınabılır gibi mantıken ama denemedimBilgisayarda kullanmanın bir yolunu bulmak lazım. Ofiste kullanmak için almıştım ama biraz hayal kırıklığına uğradım.