Bana da ulaştı yazıcı ama şöyle bir sorun var Fun Print uygulamasından baskı alınca yazıcı kağıtsız hatası veriyor ama yazıcımda kağıt var. Bunu düzeltme yolu var mı? Bir kaç kere denedim kafasına göre bazen baskıyı alıyor bazen almıyor.
Emülatörle denediniz miBilgisayarda kullanmanın bir yolunu bulmak lazım. Ofiste kullanmak için almıştım ama biraz hayal kırıklığına uğradım.
Ben bunu favorilere attım, cidden iş görüyorsa 10 rulo 50 liraysa müthiş fiyat.arkadaşlar kağıt için https://www.hepsiburada.com/clas-ru...4-10-lu-poset-p-HBV000014079Z?magaza=clasrulo bunu alabilirsiniz satıcı clasrulo olmasına dikat edin başka satıcılar arkası markalı gönderebiliyormuş gelen rulolardan birini ikiye bölüp sardım birini içine diğerini kenara koydum bitince kullanmak için boyutta sıkıntı yok içinde gelen kağıttan ince ama kalitesini beğendim 56mm lik herhangi bir termal rulo kağıt alıp onu bölüp bölüp kullanabilirsiniz
Dostum 50 liraya şu cihazı satacak enayi bulursan 100-200 tane alayım. Kartuşu yok. Tek masrafı 100₺ kâğıt masrafı aylık taş çatlasın. Minimum ederi 400-500. Baskıları da aşırı kaliteli.Bazı arkadaşlar ürünü aldıktan sonra beğenmiyor sonrasında iade etmek yerine aldığı indirimli fiyattan satıyor. Öyle bir şey düşünen arkadaş olursa ondan alabilrim. Sizin dediğiniz fiyat çok. Ama saygı duyuyorum iyi satışlar size.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı arkadaşlar ürünü aldıktan sonra beğenmiyor sonrasında iade etmek yerine aldığı indirimli fiyattan satıyor. Öyle bir şey düşünen arkadaş olursa ondan alabilrim. Sizin dediğiniz fiyat çok. Ama saygı duyuyorum iyi satışlar size
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanmayacaksanız uygun yollu alabilirim
iş görüyor hocam kullanıyorum bas basabildiğin kadar kafasıyla ne bulursam basıyorumBen bunu favorilere attım, cidden iş görüyorsa 10 rulo 50 liraysa müthiş fiyat.
Bu kagit oluyor mu bu yazici için? 5-5 bolmek mi gerekiyoriş görüyor hocam kullanıyorum bas basabildiğin kadar kafasıyla ne bulursam basıyorum
bi ruloyu göz kararı ikiye böldüm hocam o şekilde kullanıyorumBu kagit oluyor mu bu yazici için? 5-5 bolmek mi gerekiyor
hangisini aldın.bi ruloyu göz kararı ikiye böldüm hocam o şekilde kullanıyorum
Neyse hâlâ gelmedi bana ama sevindimGencler alan arkadaşlara iyi bir haber vereyim aliexpresste yanlış fiyatlandırma sonucu bu ürünü almışız. Normalde 50 TL olan şey 3 tane rulosuymos kağıdının ürünün kendisi şuan ilk alışveriş indirimi ile 400 TL civarı. Alan arkadaşlar kendini şanslı hissedebilir
Amazonda 500-600tldi en son xd700 mü
Clas rulo satıcısından alın dedi biri, uygun alabilirsin.