kapıda vergi diye bir şey mi var?Dostlar selam, bugün ptt kargomu almış. PTT genelde yavaş getiriyor diye hatırlıyorum kaç güne gelir bilginiz var mı? Birde kapıda vergi çıkmaz dimi?
dostum ptt biraz yavas getirdi benimkini 4-5 günde geldi keyifleri nasıl isterse getiriyorlar. Kapıda vergi çıkmaz en başta ödüyorsun aliexprestenDostlar selam, bugün ptt kargomu almış. PTT genelde yavaş getiriyor diye hatırlıyorum kaç güne gelir bilginiz var mı? Birde kapıda vergi çıkmaz dimi?
4 güne falan geliyor şubeye bağlı. Vergi işini alırken ödüyorsunuz kapıda çıkma ihtimali yok.Dostlar selam, bugün ptt kargomu almış. PTT genelde yavaş getiriyor diye hatırlıyorum kaç güne gelir bilginiz var mı? Birde kapıda vergi çıkmaz dimi?
Eskiden alırken kapıda çıkıyordu vergikapıda vergi diye bir şey mi var?
Eskiden alırken ödemiştim ondan dolayı sordum hocam tabii o zaman siparişte vergi vermemiştimAliexpresse ödemezsin , epomaker , whatgeek gibi harici siteyse ödersin , kargo takip kısmının altında ücretler bölümünden vergi çıkıp çıkmadığına bakabilirsin , ptt yurtdışı kargolarımı ankaraya 2 günde getiriyor hep
he anladım. sipariş verirken vergi ödediyseniz kapıda olmaz o azamanEskiden alırken kapıda çıkıyordu vergi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eskiden alırken ödemiştim ondan dolayı sordum hocam tabii o zaman siparişte vergi vermemiştim