Yardım AliExpress Sipariş İptali

Bende bilmiyorum ki direk iptal olduğunda hemen halloluyor ama kargodan kaynaklı iptal olduğu için bekliyorum 3 aydır ses seda yok maalasef
Ben kargoya girmeden iptal ettim sorun olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım o yüzden muhtemelen./ Ben hep direkt iptal ettim hep.
Hocam ben kargoya verilmeden iptal ettim bişey olurmu

Ben kargoya girmeden iptal ettim sorun olurmu

Hocam ben kargoya verilmeden iptal ettim bişey olurmu
Benim Çin gümrüğünde takıldı ya ondan. Çinden çıkamadı kargo. Senin zannetmiyorum

Daha önce çok fazla alış veriş ve iade yaptım. Para iadesi konusunda hiçbir zaman problem yaşamadım. Süreç genel olarak şöyle: iade başvurusu yaptıktan sonra aliexpress in olayı değerlendirmesi bekleniyor. Eğer aliexpress onaylarsa satıcının iadeyi yapmasını bekliyorsun. Satıcı iadeyi gerçekleştirince kullandığınız bankaya göre 2-7 iş günü içinde hesapta iade gözüküyor. Ama bu dediğim ürün kargolanmamış ise geçerli. Kargolandıysa işler biraz daha uzayabilir.

Daha önce çok fazla alış veriş ve iade yaptım. Para iadesi konusunda hiçbir zaman problem yaşamadım. Süreç genel olarak şöyle: iade başvurusu yaptıktan sonra aliexpress in olayı değerlendirmesi bekleniyor. Eğer aliexpress onaylarsa satıcının iadeyi yapmasını bekliyorsun. Satıcı iadeyi gerçekleştirince kullandığınız bankaya göre 2-7 iş günü içinde hesapta iade gözüküyor. Ama bu dediğim ürün kargolanmamış ise geçerli. Kargolandıysa işler biraz daha uzayabilir.
Kargolanmadi bı dk ben sana SS atacan

IMG_20220716_144849.jpg

HANGİ tarihte ödenecek onu anlamadim

Bankadan bankaya değişir. Genelde sipariş iptalinde 3 ila 7 iş günü arasında paranız iade olur.

Ekler

• IMG_20220718_140527.jpg
    IMG_20220718_140527.jpg
    236 KB · Hit: 31
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye