Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress Super Deals İndirimleri

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
vergi sonradan mı çıkıyor burada Aliexpress gibi deil mi
Bangood Türkiye olsa kendi ofisleri olduğu için vergi ücreti çıkmıyor ama yurtışı olduğu için orijinal fiyat üzerinden vergilendirme yapılır bence ürünüm indirimsiz fiyatına bakıp vergi hesaplamak lazım

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
Bangood Türkiye olsa kendi ofisleri olduğu için vergi ücreti çıkmıyor ama yurtışı olduğu için orijinal fiyat üzerinden vergilendirme yapılır bence ürünüm indirimsiz fiyatına bakıp vergi hesaplamak lazım
Şimdi bu aldığımız ürünlerden vergi çıkacak değil mi öyle anladım. Peki vergiyi nasıl hesaplıyoruz

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
Vergi fazla çıkabilir vazgeçtim :D

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
ben şu an hiçbir şey alamıyorum ödeme kısmında hata veriyor sizde de öyle mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de öyle yazıyor ama yeni hesapla giriş yapmıştım
İki farklı hesapla denedim iksindede hata verdi 2 gün sonra kontrol ettim bir tane hesap düzelmişti ondan sipariş geçtim farklı kart kullanın ve ip değiştirin vpn işe yaramıyor sanırım biraz sıkıntı çıkarmıştı bana vpn.Modem kapa aç yapıp ip değiştirin.

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
beyler sepete bir tane mi vergi çıkıyor yoksa sepetteki her ürün için ayrı ayrı mı vergilendirme oluyor bilgi verir misiniz

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mert Aksu
donanım arşivine update mi geldi

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
foto atma şansınız var mı yakından ürün kalitesini görsek zahmet olmazsa kusura bakmayın
Hocam yeni gördüm mesajı pardon

IMG_20230607_162956.jpg

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
İki farklı hesapla denedim iksindede hata verdi 2 gün sonra kontrol ettim bir tane hesap düzelmişti ondan sipariş geçtim farklı kart kullanın ve ip değiştirin vpn işe yaramıyor sanırım biraz sıkıntı çıkarmıştı bana vpn.Modem kapa aç yapıp ip değiştirin.
Farklı cihaz , modem kapa aç , farklı kredi kartı , farklı tc kombosu yapıcam hayırlısı

Hocam yeni gördüm mesajı pardon

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun hocam Çin'den gelen ürünlerin yazılımları sıkıntılı olabiliyor dikkat edin

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
Hocam Aliexpress ilk alışverişte geçerli mobile özel 135 TL de mi ne 70tl indirim kuponu verdi ben zaten 1 anime figürü alacaktım, 2 tane alayım bari dedim. Aynı satıcadan alıyorım diye kargo indirimi oluyordu bu kuponla beraber çok uyguna gelince alayım dedim. Bu sefer de traş makinesini alamıyorum, ilk sipariş özel o fiyat diye ben de yan hesap açıp başka cihazdan başka kartla alıcam gibi duruyor artık :d.
Nereden buldun kuponu ? Ayrıca Tosla kartın varsa %10 anında cashback veriyor.
https://tosla.com/kampanyalar/tosla...ternet-alisverislerinde-50-TL-tosback-haziran
Ayrıntıları okuyabilirsin.
@Kaneki Ken ayrıca ben gizli sekmeden hesap oluşturup bir ürün satın almama rağmen '' Hesabınız şu an devre dışı, aktifleştirmek istiyorsanız oturumunuzu kapatıp tekrar açınız'' hatası verdi. Büyük ihtimalle hesap ban yedi. Ben de farklı bir tarayıcıdan VPN ile hesap açtım ve sipariş kabul edildi. Bundan önceki siparişimdeki bilgilerimle farklı olan şeyler adres ve kredi kartıydı. Sen de deneyebilirsin.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Nereden buldun kuponu ? Ayrıca Tosla kartın varsa %10 anında cashback veriyor.
https://tosla.com/kampanyalar/tosla...ternet-alisverislerinde-50-TL-tosback-haziran
Ayrıntıları okuyabilirsin.
@Kaneki Ken ayrıca ben gizli sekmeden hesap oluşturup bir ürün satın almama rağmen '' Hesabınız şu an devre dışı, aktifleştirmek istiyorsanız oturumunuzu kapatıp tekrar açınız'' hatası verdi. Büyük ihtimalle hesap ban yedi. Ben de farklı bir tarayıcıdan VPN ile hesap açtım ve sipariş kabul edildi. Bundan önceki siparişimdeki bilgilerimle farklı olan şeyler adres ve kredi kartıydı. Sen de deneyebilirsin.
Sağol hocam bana kuponu ilk alışveriş için verdi hesap yeniydi ben de vpn ile mi açsam hesabı acaba arada kaldım.

yaman..k

80+ Silver
önerdiğiniz bişey varmı alayım dolar fırlayacak

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Hocam posta kodu il ilçe sokak apartman adı nosu daire nosu falan her şey tamam ama mahalle adı hiç bir yerde istemiyor diye girmedim 3 siparişimin 3 ünde de mahalle yok sorun olur mu ki?

Mahalle girme kısmı yok komple ne mobilde ne pc de @ijustfaruk bir de 3 farklı hesapla aldım hepsi de gönderilecek kısmına düştüler bir kere kapandı ama sonra telden vpn le aldım oldu da asıl soru telefonda hesapları kontrol etmek için girip çıkarsam hesaplara ban yer miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,568
Üyeler
167,158
Son üye
Kaan2723
Top Bottom