🔥İndirim AJAZZ AK680 660 TL🔥🔥

Kablolu kablosuz olmasi önemli değil 300 liraya Z87 aldım hangisi daha iyi

Linkleri m.tr olarak değil de tr.aliexpress olarak verseniz olur mu düzeltene kadar canım çıktı

Tüm tcler 5 sipariş sınırını doldurdu alacak tc no kalmadı bir de hiçbir şeyden haberin yok anasayfada 600-700 lira gördüğün tüm ürünler aslında yarı fiyatına satılıyordu :)
Fiyatı düşen klavyelerin hepsi dandik klavyeler kaliteli klavyede fiyat düşüremezler senin hiç borşeyden haberin yok ajazzak820 2400 ile 1800tl arası klavye haberin olsun 500tl ye felan nah satarlar diğer klavyeler gibi değil burda durum

Fiyatı düşen klavyelerin hepsi dandik klavyeler kaloteli klavyede fiyat düşüremezler senin hiç borşeyden haberin yok ajazzak820 2400 2300 tl klavye haberin olsun 500tl ye felan nah satarlar
Yalan borcum yok bahsettiğim klavyeyi ss alıp koydum sana gördüğüm fiyatı kanıtlayamam elimde kanıtı yok 9.71 dolardan satılıyordu vergisiyle 15 dolara geliyordu.

Ekler

• Screenshot_20240714_154105_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240714_154105_AliExpress.jpg
    739.1 KB · Hit: 76
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalan borcum yok bahsettiğim klavyeyi ss alıp koydum sana gördüğüm fiyatı kanıtlayamam elimde kanıtı yok 9.71 dolardan satılıyordu vergisiyle 15 dolara geliyordu.
Konu açaydın keşke

[
Stoğu çok azdı diye açmadım zaten sabahına indirimler bitmiş sağlık olsun yapacak bir şey yok belki tekrar i dirime girer

Stoğu çok azdı diye açmadım zaten sabahına indirimler bitmiş sağlık olsun yapacak bir şey yok belki tekrar i dirime girer
15 dolardan girsin 10 tane alırım 😃

Bunlar toptancı ellerindeki stoğun bitmesi zor

15 dolardan girsin 10 tane alırım 😃

Bunlar toptancı ellerindeki stoğun bitmesi zor
Bu monudaki satıcıyla benim gördüğüm satıcı farklıydı. Benim gördüğüm satıcı Ajazz Official Store du

hangi switch daha iyidir kırmızı ile kahverengi switch arasındaki fark nedir arkadaşlar?

Geri