🔥İndirim Ajazz AK680 500TL+VERGİ(₺640)

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
498,71TL 75%OFF | AK680 kablolu mekanik klavye dubleks Keycaps 68 tuşları tüm tuşlar sıcak değiştirilebilir özel mekanik klavye karışık renk aydınlatma
Bu klavyenin Red Switch olanini aldım , bu beyaz modeli yeni çıkmış uzun süredir bu klavyeyi takip ediyorum, bir çok özelliği var hotswap vs. Gibi isteyen olursa alabilir. Birde bir şey sorucam bu Tea Switch nedir ilk defa duydum ?
satıcı güvenlimi acaba ?

Brown switch kullanıyorum yazılar silinmeye başladı 2 ay oldu.

1717851931885.png

Bende 900 gösteriyor

Hocam fiyatı değişmiş fakat AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
498,71TL 75%OFF | AK680 kablolu mekanik klavye dubleks Keycaps 68 tuşları tüm tuşlar sıcak değiştirilebilir özel mekanik klavye karışık renk aydınlatma
https://a.aliexpress.com/_oCEatFi burada var aynı fiyat buradanda alabilirsiniz.
Hocam fiyatından ziyade satış sayısına türkiyeye gelip gelmeyeceğine bakın, 3 adet satılmış toplamda önermiyorum bu satıcıyı.

Ben alırken mor ve kırmızı rengi vardı sadece beyazı daha hoşmuş

bu klavyeyı kullanıyorum şuan ilk defa %60 klavye aldım pek kullanışlı değil ya windows sesi kısmak için fn f4 yapıyordum once bunda oyle bir şey yok makro atıyosun anca o da program kapalıyken çalışmıyor klavye iyi güzel ama pek kullanışlı değil

Hocam fiyatından ziyade satış sayısına türkiyeye gelip gelmeyeceğine bakın, 3 adet satılmış toplamda önermiyorum bu satıcıyı.

Yeni çıktı bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paket depodan kargoya verildi yazıyor .

Geri