Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,384
1-2-3 tuşlarıyla f1-f2-f3 aynı tuş hocam. Bana ayrı ayrı lazım. Numpad olmayacak sadece geri kalanı normal klavye olacak.Var zaten, fotoğrafta gösteriyor ya hocam
1-2-3 tuşlarıyla f1-f2-f3 aynı tuş hocam. Bana ayrı ayrı lazım. Numpad olmayacak sadece geri kalanı normal klavye olacak.Var zaten, fotoğrafta gösteriyor ya hocam
satıcı güvenlimi acaba ?AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
498,71TL 75%OFF | AK680 kablolu mekanik klavye dubleks Keycaps 68 tuşları tüm tuşlar sıcak değiştirilebilir özel mekanik klavye karışık renk aydınlatma
Bu klavyenin Red Switch olanini aldım , bu beyaz modeli yeni çıkmış uzun süredir bu klavyeyi takip ediyorum, bir çok özelliği var hotswap vs. Gibi isteyen olursa alabilir. Birde bir şey sorucam bu Tea Switch nedir ilk defa duydum ?![]()
AK680 Kablolu Mekanik Klavye Dubleks Klavye Tuşları 68 Tuş Tüm Tuşlar Çalışırken Değiştirilebilir Özel Mekanik Klavye Karışık Renkli Aydınlatma - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
TKL lazım yani1-2-3 tuşlarıyla f1-f2-f3 aynı tuş hocam. Bana ayrı ayrı lazım. Numpad olmayacak sadece geri kalanı normal klavye olacak.
Evet, bu fiyatlara hiç düşmüyor TKL klavyeler. Hep daha pahlalı oluyorTKL lazım yani
1000 min bütçe gerekliEvet, bu fiyatlara hiç düşmüyor TKL klavyeler. Hep daha pahlalı oluyor
Yanlış bilgi, klavyeyi alan birinden rica ederseniz size gösterir switchin markasını.
Bu linkten almıştım lakin benim yaşadığım sorun sizde olmayabilir şans işi neticede. Sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.
5 milyon 700k başarılı işlem var 95.2 olumlu işlemsatıcı güvenlimi acaba ?
Hocam fiyatı değişmiş fakat AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!Alıntıyı görüntüle
Bende 900 gösteriyor
Hocam fiyatından ziyade satış sayısına türkiyeye gelip gelmeyeceğine bakın, 3 adet satılmış toplamda önermiyorum bu satıcıyı.Hocam fiyatı değişmiş fakat AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
498,71TL 75%OFF | AK680 kablolu mekanik klavye dubleks Keycaps 68 tuşları tüm tuşlar sıcak değiştirilebilir özel mekanik klavye karışık renk aydınlatma
https://a.aliexpress.com/_oCEatFi burada var aynı fiyat buradanda alabilirsiniz.
Yeni çıktı bu hocamHocam fiyatından ziyade satış sayısına türkiyeye gelip gelmeyeceğine bakın, 3 adet satılmış toplamda önermiyorum bu satıcıyı.
Ben alırken mor ve kırmızı rengi vardı sadece beyazı daha hoşmuş
Paket depodan kargoya verildi yazıyor .Hocam fiyatından ziyade satış sayısına türkiyeye gelip gelmeyeceğine bakın, 3 adet satılmış toplamda önermiyorum bu satıcıyı.
Ben alırken mor ve kırmızı rengi vardı sadece beyazı daha hoşmuş