Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress Super Deals İndirimleri

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Hocam zam geldi, 330 TL oldu. Sence yine de almalı mıyım ? Çok almak istiyordum, son güne bıraktım. Zam geldi :(. Acaba tekrar bu fiyata iner mi ?
Vallaha ben saat kullanan biri değilim hiç ama çok beğendim saati gayet işlevsel ve güzel çalışıyor. Alınabilir ürün diyebilirim sadece çünkü karşılaştırabilecek kadar bilgi sahibi değilim akıllı saatler ile ilgili.

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
@ijustfaruk hocam sizi çok rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın. Bu indirimler tam olarak ne zaman bitiyor ? Bir 19 Haziran yazıyorlar, bir 26 Haziran. Kafam karıştı.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@ijustfaruk hocam sizi çok rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın. Bu indirimler tam olarak ne zaman bitiyor ? Bir 19 Haziran yazıyorlar, bir 26 Haziran. Kafam karıştı.
Estağfurullah hocam indirimler sürekli bitip yenileniyor kafalarına göre yapıyorlar onu bu papara gibi ödeme sistemlerinin kapmanya için son gün diyip biter bitmez kampanya yenilemesi gibi

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Sinan

bunu almıştım 1 haftadır önce eski lg g3 üm de denedim sorun olmayınca s20 fe de denedim.
Hızlı şarj olmuyor 3-4 saat sürüyor şarj olması geceden bıraktığım için tam benlik tek sorunu ışığı sönmüyor çok canımı sıktı köşeye bir yere sakladım :D
Isınma var ama yavaş şarj ettiği için çok aşırı değil birde içinden çıkan kablo çok dandik orjinal şarj aletini taktım direk sorunsuz çalışıyor.
Birde ben ilk indirimle aldığım için 50 tl civarına geldi hala kampanya geçerlimi bilmiyorum.

Top Bottom